Şedinţă CSAT. Ponta a plecat după ce s-a certat cu Băsescu | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaPolitica interna UPDATE Şedinţă CSAT cu scântei. Ponta a plecat după ce s-a certat cu Băsescu

UPDATE Şedinţă CSAT cu scântei. Ponta a plecat după ce s-a certat cu Băsescu

scris de M.A.
3 afisari

UPDATE 13.20: Administraţia Prezidenţială nu a făcut niciun comentariu în legătură cu plecarea premierului Victor Ponta de la şedinţa CSAT. De asemenea, potrivit Mediafax, deşi de obicei imediat după începerea şedinţelor CSAT jurnaliştilor prezenţi la Cotroceni le erau remise cadrele video înregistrate de cameramanul oficial, în care puteau fi văzuţi participanţii la şedinţă, joi nu s-a întâmplat acest lucru.

Victor Ponta a plecat de la Palatul Cotroceni la aproximativ 40 de minute de la începerea şedinţei CSAT. Potrivit unor surse citate de presă, motivul ar fi o ceartă cu Traian Băsescu.

Şedinţă CSAT cu scântei. Ponta a plecat după ce s-a certat cu Băsescu

Potrivit unor surse ale Antena 3, premierul Victor Ponta s-ar fi certat cu Traian Băsescu. Sedinta CSAT, convocată de către Traian Băsescu, reprezintă prima întâlnire dintre primul-ministru şi preşedinte după referendumul de demitere.

In momentul in care Traian Băsescu a dorit introducerea pe ordinea de zi a unui subiect de natura militara, Victor Ponta n-a fost de acord si a spus : “Pe mine sa nu va bazati pentru aceasta discutie!”. Apoi s-a ridicat de pe scaun si a parasit sala, scrie jurnalistul Radu Tudor, pe blogul său.

Pe ordinea de zi a şedinţei CSAT se află următoarele subiecte: strategia pentru refacerea credibilităţii României; starea Armatei României; demersurile întreprinse pentru iniţierea programului Avion Multirol al Forţelor Aeriene; evaluările privind ameninţările la adresa securităţii naţionale; procedurile pentru aplicarea prevederilor art. 46, alin. (9), din Legea Concurenţei nr. 21/1996 cu modificările şi completările ulterioare; proiectul de hotărâre a Guvernului pentru aprobarea strategiei de privatizare a Societăţii Naţionale de Transport Feroviar de Marfă ”C.F.R. Marfă” S.A. şi a mandatului Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii pentru implementarea acesteia; vulnerabilităţile de securitate identificate în contextul atentatului de la Burgas (Bulgaria).

5 comentarii

bunelul 27-09-2012 - 14:48

bine i-a facut Ponta. Asa ar trebui toti sa procedeze. Numai asa marinarul o sa traga concluzia ca este un impostor la cotroceni

marius 27-09-2012 - 15:29

nu poti discuta cu un astfel de om. Probabil la sedinta s-a comportat ca un badaran. Problema e ca in trecut Basescu avea o oarecare legitimitate insa in acest moment este doar un simplu cetatean, dat fiind ca romanii l-au demis pe 29 iulie.

Dinu 27-09-2012 - 15:30

La ce se ne asteptam?Atata timp cat suspendatul Traian Basescu ia parte la aceste sedinte cu toate ca nu are nici un drept si nici o legitimitate si pe deasupra mai are si prostul obicei de a vorbii si ca un badaran si un om de rand care nu mai are nici o treaba cu politica.

gheorghe 27-09-2012 - 17:00

Daca asa crede ca vor trece cei 2 ani si jumatate, se inseala marinarul. Cel mai bine ar fi sa gaseasca motivul/motivele plauzibile de incalcare a Constitutiei si sa-l suspende a treia oara, cand sigur va fi demis, iar Europa va intelege ca are de-a face cu un nebun pe care l-a mai si aparat impotriva propriului popor si cu ajutoarul CCR a repus in functie un impostor needucat si nedorit de poporul sau pe care l-a terorizat,l-a abuzat,l-a batjocorit,l-a inselat impreuna cu coruptii din camarila sa.

CTIN FLOREA 27-09-2012 - 18:25

Sub nici o forma nu trebuia aprobata achizitia aceasta de avioane la mana a treia,fabricate in 1983 si 1984.De mentionat ca in 2008, Portugalia ar fi vandut aceste avioane cu jumatate din pretul de acum.Este limpede ca aceasta „tranzactie” este unul din” angajamentele” pe care le-a luat Basescu fata de Barroso in schimbul sprijinului de a ramane in continuare presedinte …Afacere paguboasa, pe banii romanilor…
Pentru aceste avioane trebuie platite alte sute de milioane americanilor pentru instructia pilotilor si pentru mentenanta.
Cu aceiasi bani puteam sa cumparam avioane noi de la Suedezi sau Italieni, la un pret cumulat mai mic .
Ar trebui sesizata Comisia europeana,pentru ca achizitia se face fara
licitatie si incalca normele europene privind achizitiile de armament.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult