Şedinţă de guvern pentru rectificarea bugetară | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Şedinţă de guvern pentru rectificarea bugetară

Şedinţă de guvern pentru rectificarea bugetară

scris de A.H.
8 afisari

Guvernul se reuneşte sâmbătă în şedinţă extraordinară, începând cu ora 10,00, pentru a aproba rectificarea bugetară, a doua în acest an.

Ponta, la Guvern

Premierul Victor Ponta afirma miercuri, la începutul şedinţei Executivului, că la rectificarea bugetară vor fi asiguraţi banii pentru încălzirea marilor oraşe, pentru cei din agricultură afectaţi de secetă, pentru funcţionarea spitalelor şi banii pentru însoţitorii persoanelor cu dizabilităţi.

‘Trebuie să înţelegeţi că ne ţinem de cuvânt şi asigurăm funcţionarea instituţiilor statului, asigurăm banii pe care i-am promis pentru cei din agricultură afectaţi de secetă, asigurăm funcţionarea spitalelor’, spunea Ponta miercuri.

A doua rectificare bugetară pe anul 2012 este fundamentată pe o creştere economică revizuită în scădere la 1%, faţă de nivelul de 1,2% luat în calcul la prima rectificare bugetară, în august 2012, în timp ce bugetul iniţial a fost construit pe o creştere de 1,8 – 2,3%, potrivit proiectului de ordonanţă privind rectificarea bugetară, publicat de Ministerul Finanţelor Publice.

Deficitul bugetului general consolidat este menţinut la 13,66 miliarde lei, adică 2,2% din Produsul Intern Brut.

1 comentariu

BULA 27-10-2012 - 10:07

Au masini de rectificat la Guvern ? As vrea sa-i vad pe Ponta si Antonescu cum lucreaza la strung, sa faca si ei ceva util, macar o singura data in viata.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult