Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Ședință PSD tensionată. Ponta: „Facem un pic de ordine și disciplină”

Ședință PSD tensionată. Ponta: „Facem un pic de ordine și disciplină”

scris de D.P.
1 afisari

Conducerea PSD a convocat o sedinţă de urgenţă în această după-amiază. Atmosfera este tensionată, mai ales că premierul Victor Ponta și-a anunțat intențiile deloc pacifiste:„Facem un pic de ordine și disciplină”.

Victor Ponta face curat în PSD.

Victor Ponta face curat în PSD.

Social-democraţii vor discuta, fără îndoială, despre demisia lui Viorel Hrebenciuc din Parlament și despre stenogramele din referatul DNA, în care fostul deputat şi Dan Şova negociau funcţia de viitor preşedinte al partidului.

Deja de aseară a fost lansată ideea suspendării din partid a celor doi. Sebastian Ghiță este cel care a venit cu ideea.

Pe de altă parte, Liviu Dragnea – vizat direct de „complotul” lui Viorel Hrebenciuc – ar fi declarat în legătură cu acest scandal: „Noroc că prostia nu e infracțiune”.

Facem un pic de ordine și disciplină. Mă bucur că ați revenit aici, la sediul PSD. Trebuia să trec și eu mai des”, a declarat, destul de laconic, premierul Victor Ponta, la intrarea în sediul PSD.

Dan Șova, surprins în stenogramele DNA discutând cu Viorel Hrebenciuc despre o eventuală preluare a șefiei PSD după ce Victor Ponta va fi ales șef al statului, a fost dus cu mașina până la ușa din spatele clădirii PSD, pe unde a intrat, evitând astfel jurnaliștii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult