Acasa Actualitate-InternaPolitica interna UPDATE Sediul PDL Constanta, atacat cu oua

UPDATE Sediul PDL Constanta, atacat cu oua

scris de Ziua Veche
0 afisari

 

.UPDATE 12.35: Protestatarii – angajati in sistemul sanitar, in politie si porturi – sunt nemultumiti de reducerile cu 25% a salariilor bugetarilor si de reducerea pensiilor cu 15 la suta si incearca sa-i convinga pe cei patru parlamentari de Constanta sa voteze motiunea de cenzura, transmite Mediafax.


Ei scandeaza „Jos Guvernul„, „Jos Basescu” si au mai multe pancarte cu mesaje precum „Votati motiunea„, „Fie painea cat de rea, tot ne luati un sfert din ea„. O delegatie a sindicalistilor a fost primita in sediul PDL, unde discuta cu liderul PDL Constanta, senatorul Mircea Banias, si cu deputatul Constantin Chirila.

–––––––––

Sediul PDL din Constanta a fost atacat cu oua, transmite Realitatea TV. 500 de sindicalisti sunt in fata sediului partidului democrat liberal din oras, revoltati de masurile de austeritate. La fata locului se afla echipe de jandarmi si politisti care tin situatia sub control.

0 comentariu

pompiliu bota 08-03-2010 - 23:59

Procurorii care l-au anchetat vor fi bine mersi in sistem.
Să nu crezi ca evaluarea care se face o data la trei ani distinsilor magistrati va oglindi si aceasta achitare. Procurorii iau spor de stres desi nu îi stresează nimeni dacă greşesc.Pentru stresul lor doar noi plătim şi la CEDO. Mi-e teamă că voi muri fără să văd un magistrat plătind pentru astfel de erori!Şi crede-mă că am de gând să trăiesc foarte mult deşi am fost şi arestat şi condamnat pe nedrept!

BAMBIX 09-03-2010 - 07:33

si atunci in cine sa mai credem? in arestarile de primari facute cum? la razbunari sau ce..se-ntampla fratilor in tarisoara asta?

darius 09-03-2010 - 08:44

domnu Bota are dreptate, n-o sa vedem noi asta. o mina spala pe alta si justitia stie bine cum sa faca asta. importanta e supravietuirea, dar cand s-o termina toata nenorocirea asta, e greu de spus. o sa ajungem inapoi in istorie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult