Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Sefii de sindicat scosi din Legea ANI

Sefii de sindicat scosi din Legea ANI

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Liderii de sindicat au fost scosi de sub incidenta noii legi de functionare a Agentiei Nationale de Integritate (ANI) prin votul de luni al senatorilor din Comisiile de specialitate. Astfel, presedintii, vicepresedintii, secretarii si trezorierii federatiilor si confederatiilor sindicale nu intra sub incidenta Legii ANI, au decis luni, senatorii din Comisia juridica si cea pentru drepturile omului.


Aceasta prevedere a fost introdusa de deputati. Senatorii PDL Iulian Urban si Mircea Andrei au propus luni ca si jurnalistii sa depuna declaratii de avere si interese, insa amendamentul a fost respins.
Senatorii au acceptat insa ca cei care candideaza pentru sefia Consiliului Judetean, initial omisi din Lege, sa fie obligati sa-si declare averile. De asemenea, persoanele nominalizate la o functie de comisar european vor fi obligate sa-si declare averile. La solicitarea Ministerului Justitiei, senatorii au acceptat o corectura: sintagma “verifica averile” a fost inlocuita cu “analizeaza modificarile patrimoniale intervenite pe durata mandatului”. Legea ar urma sa intre in plenul Senatului in cursul acestei saptamani.

0 comentariu

Suca 07-03-2010 - 11:41

Mai ales judecand dupa ADEVARATELE cifre ale celor omoratzi fara vina si fara rost prin KZ-uri:

Mortii Holcaustului la Oswiecim
http://www.nsm88.org/articles/holocaust_official_figures.html

În loc sa-i execute (in stil … MOSSAD, vad ca astia au voie, restul Lumii nu) pe cei cu adevarat vinovatzi: familia Rothschild, familiile Rockefeller, Morgan, Bush, alde Kissinger & Co si in general porcaria asta ce se se autodenumeste acum AIPAC si BILDERBERG-group aka rezultatul Jidanelii Mondiale.
Iar la canal n-au ajuns DOAR OAMENI CURATI CA LACRIMA.
Si nici intre detinutii politici n-au fost DOAR oameni de caracter (exceptzii: evreul Steinhardt a fost un OM de caracter, moldoveanul Algeorge la fel… se aude gasca PAC bucuresteana? Ca noi ne cunoastem asa unii pre altzii, filfizonilor bonjouristi….
Porci s-au dovedit Paleologu, Stolnici si trepadusi mai mici deveniti TURNATORI si… turnatzi ei insisi de cei pe care i-au turnat :-)).
Asta nu scuza moartea masei de nevinovati dar nici nu-i face pe porcii astia MARTIRI.

Zicea unul la Defuncta-ZIUA.net:
### „On putting the probing knife to the abscess one finds the little (or big) Jew like a maggot blinded by the sudden light.”
The lad from Linz ###

io 08-03-2010 - 12:33

„Dar mai era si un alt motiv, introdus in ecuatie de comunistii romani: exterminarea celor ce se opuneau regimului comunist.”…
Asa, to’arsu’, Stalin (i)era bun, „comunistii romani” au stricat…
rescti(e)ti to’arshi, rescri(e)ti…!

Si mai vine si ‘nea suca sa ne spuna ca vinovati (i)erau si (unele?) victime.Probabil dupa o „cercetare” la fel de „profunda” a universului concentrationar…

A 13-04-2010 - 15:17

Nu comunismul este de vina si nici evreii, ci poporul roman. De la turci incoace suntem un popor sclav care vrea sa fie sclav. Femeile sunt curve ce se vand pentru bani, iar barbatii beau ca porcii si muncesc pentru 3 bani. Tara plina de datorii, nu are ce manca si presedintele tot taie din salarii si pensii. Si este foarte interesant: presedintele taie salariile ca sa cumpere avioane( vichi 44 de ani) care ar trebui sa stea la muzeu. De cine sa ne aparam cu rablele alea mai ales cand nu ai ce manca. Poporul roman este popor sclav (isi bate joc lumea de el si el tace) nu are demnitate (o vinde si pe maica-sa) si o ura impotriva propriului neam (doi romani s-ar omori in bataie chiar daca ar fi ultimii pe pamant).

Pribeagul 13-04-2010 - 16:57

ai facut un comentariu foarte interesant.

In acelas timp insa trebuie sa vezi si partea buna a poporului roman concretizata in actalele strdanii de a crea conditii de detentie tot mai bune. Nu trebuie trecut cu vederea ca pe masura ce conditiile de detentie se imbunatatesc – nici urma de norma! – pretentiile detinutilor cresc. Nu va dura mult si detinutii, mai ales si pe „drept” cei cu „marete realizari”, vor dori sa fie inchisi la… Peles. Cerintele lor vor fi sustinute si de fel de fel de ONGuri, ca tot n-are ce face Guvernul cu castelul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult