Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Semnarea prtocolului “Mişcării pentru noul Bucureşti” a fost amânată

Semnarea prtocolului “Mişcării pentru noul Bucureşti” a fost amânată

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

PDL, UNPR, PNȚCD şi PER nu au semnat sâmbătă protocolul de alianţă electorală pe Bucureşti, acest eveniment fiind amânat pentru o dată momentan necunoscută.

Elena Udrea si Neculai Ontanu

Elena Udrea si Neculai Ontanu

Sâmbătă de la ora 11:00, preşedinţii organizaţiilor din Bucureşti aparţinând Partidului Democrat Liberal (Elena Udrea), Uniunii Naţionale pentru Progresul României (Neculai Onţanu), Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat (Alex Ştefănescu) şi Partidului Ecologist Român (Ovidiu Demetrescu) ar fi trebuit să semneze la Palatul Parlamentului, protocolul de înfiinţare a „Mişcării pentru Noul Bucureşti”.

Într-un anunţ al PDL, citat de Rtv.net s-a anunţat că „Semnarea Protocolului de alianţă electorală pe Bucureşti care urma să se parafeze astazi, 31 martie a.c., se amână până la o dată care va fi anunţată în prealabil”. Vineri, purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, a motivat alianţa prin faptul că jumătate din organizaţiile judeţene ale PDL au optat pentru încheierea de alianţe pentru alegerile locale, precizând că “formula pe care se va merge se va stabiliza în următoarele zile şi va coincide cu anunţarea candidaţilor”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult