Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Senat: lista cu senatori care au solicitat bani pentru chirie

Senat: lista cu senatori care au solicitat bani pentru chirie

scris de A.H.
3 afisari

Doar 17 senatori din cei 176 de membri ai Senatului au cerut bani pentru cazarea în regim particular cu 101,5 lei pe noapte, în timp ce 99 de senatori au optat pentru cazarea la hotel, conform unui răspuns al Senatului la o solicitare a Mediafax.

Topul celor mai cheltuitori senatoriPrintre cei care au optat pentru varianta cazării în altă formă decât cea în regim hotelier se numără:

1. Marius Bota (PSD)
2. Alexandru Mazăre (PSD)
3. Augustin Mitu (PSD)
4. Şerban Nicolae(PSD)
5. Daniel Savu (PSD)
6. Doina Silistru (PSD)
7. Constantin Tămagă (PSD)
8. Şerban Valeca (PSD)

1. Teodor Atanasiu (PNL)
2. Paul Ichim (PNL)
3. Ion Luchian (PNL)
4. Ion Popa (PNL)
5. Eugen Nazare Ţapu (PNL)
6. Ştefan Liviu Tomoiagă (PNL)

1. Dan Aurel Ioniţa (PPDD)
2. Mihai Cristian Dănuţ (PPDD)

1. Emil Marius Paşcan (PDL)

Conform precizărilor făcute de Senat „cuantumul sumei care se acordă pentru cazare, în regim particular, este de 101,5 lei/noapte, începând cu 01.01.2013”. De asemenea, pentru regimul hotelier de cazare au optat până acum 99 de senatori, din care 60 au fost repartizaţi la SC Turism Bucureşti SA, Hotel Radisson Blu, iar 32 de senatori sunt cazaţi la SC Societatea Companiilor Hoteliere Grand SRL, Hotel Marriott. Totodată, la Hotel Royal sunt cazaţi patru senatori, la Hotel Monte-Nelly alţi doi senatori, în timp ce la Phoenicia Grand Hotel este cazat un singur senator.

3 comentarii

CONGO 17-01-2013 - 00:40

Dar doamna cu balcoanele foarte vesele?

ValVerde 17-01-2013 - 00:50

Balcoanele sint indraznete. Noi sintem foarte veseli cind vedem balcoane indraznete.

moldoveanu 19-01-2013 - 12:37

la asa salarii le mai trebui si sa le plateasca poporul si sederile la HOTEL. Toti infractorii vor asa ceva. Le trebuie scoase si imunitatea din cap, si daca se cred asa corecti, la ce le mai trebuie imunitate? dar se vede ca se tem de infractiunile care le fac

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult