Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Senatorii au respins moțiunea depusă împotriva ministrului Economiei Claudiu Năsui

Senatorii au respins moțiunea depusă împotriva ministrului Economiei Claudiu Năsui

scris de Misu Andrei
94 Afisari

Moțiunea simplă depusă împotriva ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a fost respinsă marți de senatori. Au fost înregistrate 55 de voturi „pentru” și 72 „împotrivă”, potrivit Mediafax.

Marcel Ciolacu: Vom depune moțiune simplă împotriva ministrului Năsui „O românie în agonie, cu Năsui la Economie”, depusă de 41 de senatori, a fost respinsă. Au fost înregistrate 55 de voturi „pentru”, 72 „împotrivă” și o abținere.

Social-democrații l-au acuzat pe Claudiu Năsui de „dezastrul pe care l-a lăsat la Ministerul Economiei în cele 70 de zile, de când este ministru”.

„Am văzut că a închis toate programele bune pentru economie. (…) Acest ministru trebuie să plece acum din fruntea ministerului. Debirocratizarea este una dintre temele lui cu care și-a făcut campanie. Dacă ne uităm în toate mesajele antreprenorilor care au aplicat la măsurile doi și trei, veți vedea că este o bicrocrație infernală. Kafka ar fi fost invidios pe Năsui. Debirocratizare este doar un slogan”, spunea Radu Oprea, senator PSD.

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, le-a reproșat senatorilor PSD că l-au chemat în Parlament pentru că a „închis robineți de bani care mergeau către niște mafii politice” și a spus că nu se lasă intimidat de moțiunea simplă din Senat.

„Din aceste moțiuni reiese un clasament al fricii PSD și al fricii unui vechi sistem de a face politică. Mai întâi Vlad Voiculescu și apoi eu. Sunt cumva invidios pe Vlad că l-ați luat înainte, înseamnă că a deranjat interesele dvs poate chiar mai mult mai mult decât mine, dar promit că voi face mai bine”, spune Claudiu Năsui.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult