Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Senatorii nu vor mai primi ziare

Senatorii nu vor mai primi ziare

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Conducerea Senatului a decis marti limitarea cheltuielilor destinate presei zilnice, presedintele forului si grupurile parlamentare urmand sa primeasca in continuare ziare, in timp ce restul senatorilor vor trebui sa se multumeasca doar cu o revista a presei intocmita de Secretariatul General, informeaza Mediafax.

Chestorul Senatului, Ioan Chelaru, a anuntat marti ca decizia luata de membrii Biroului permanent al Senatului a fost determinata de restrictiile bugetare. „Avand in vedere bugetul extrem de redus pe care Senatul il are, suma care a fost repartizata pentru acest articol bugetar este de numai 200 de mii de lei, situatie in care cheltuielile efectuate cu presa scrisa pentru intreg anul 2010 s-a ajuns la un pic peste 100.000 de lei, urmand ca numai grupurile parlamentare si presedintele Senatului sa primeasca presa scrisa intr-o proportie adecvata anilor anteriori”, a spus Chelaru. El a adaugat ca Senatul a mai aprobat si punerea in functiune a unei aplicatii pe pagina web a Senatului referitoare la cheltuielile realizate de senatori.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult