Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Senatorul Badea anunta ca da „Catavencu” in judecata pentru calomnie

Senatorul Badea anunta ca da „Catavencu” in judecata pentru calomnie

scris de Ziua Veche
1 afisari

Senatorul Viorel Badea anunta printr-un comunicat de presa ca va actiona in justitie saptamanalul Academia Catavencu, considerandu-se calomniat de acuzatia ca s-ar ocupa la Chisinau de vanzarea de vize. „Consider drept calomnioase afirmatiile publicate de saptamanalul Academia Catavencu in pagina a 3 a a editiei din 21 iulie 2010. Sub semnatura Biroul de Investigatii, Academia Catavencu a publicat articolul Legea Agentiei Nationale de Integritate a fost violata de golani cu urme de senatori in sange in care afirma: „Dupa ce si-a deschis birou senatorial la Chisinau, Viorel Riceard Badea da vize pe bani cetatenilor moldoveni”. Subliniez ca activitatea biroului senatorial de la Chisinau nu are nici un fel de legatura cu acordarea de vize, aceasta fiind coordonata exclusiv de Consulatul Romaniei de la Chisinau. Consider ca am fost calomniat prin articolul amintit si voi actiona Academia Catavencu in justitie pentru a repara prejudiciul adus imaginii mele.”

0 comentariu

moldovean 12-03-2010 - 08:28

Oare cand se va lecui poporul asta? Nu in era asta. Tot timpul in fata vor sa fie denumitii revolutionari, asa cum sau autodenumit dupa 16 dec.=fsn, cand saracii erau dirijati din umbra de cei ce intradevar pregatisera tortul pentru Romania…. s.a. vor urma in documentele .. care au ars in elicopterul cu Nuta si AN24 la Boteni.. altele care de frica oamenii le tin ascunse sau nu au curajul sa vorbeasca….2zqn4

ulivia 12-03-2010 - 10:28

…isi bate joc de demnitatae romaneasca atat timp cat inca mai infesteaza comunitatea politica, fundam,entata pe falsul pluralism politic iliisto-kgb-ist..In ce-i priveste pe membrii Asociatiie 21 dec. 1989, acestia ar trebui sa se regaseasca in demnitate si sa ceara in numele tuturor romanilor instituirea unui Tribunal Militar International care sa-l judece pe criminalul kgb-ist iliescu ion si pe toti cei care-i misuna in jur .PSD-PDL etc.

fanariotu 12-03-2010 - 13:37

De asta nu mai scapam noi niciodata,fiindca a facut ,,pui,,! Astia se inmultesc ca iepurii,au impanzit toata societatea romaneasca,nu vedeti ce faima ne fac la nivel international,coruptie,injustitie,politie spaghara etc !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS