Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Senatorul Gabriel Berca a demisionat din PNL

Senatorul Gabriel Berca a demisionat din PNL

scris de Ziua Veche
1 afisari

Senatorul Gabriel Berca a anuntat marti dimineata ca a decis sa demisioneze din Partidul National Liberal. Potrivit Agerpres, el este nemultumit de colaborarea cu colegii din filiala liberala Bacau. Berca nu a exclus ca ar putea prelua sefia organizatiei PDL din Bacau, afirmand ca o decizie in acest sens o va lua doar conducerea democrat-liberala.
 

Gabriel Berca a sustinut ca, alaturi de el, demisioneaza din partid si deputatul PNL Mihai Banu, transmite Mediafax. Berca a declarat la RealitateaTV ca a luat aceasta decizie cu tristete, motivand prin imposibilitatea de a se mai manifesta ca om politic in judetul Bacau. „PNL nu a mai avut nevoie de mine si ma refer aici la organizatia din Bacau”, a declarat Berca. Senatorul a mai spus ca a facut o „munca utila si consistenta” pentru partid, dar ca exista grupuri care vor sa isi pastreze interesele si atunci „esti pus la colt„. El a anuntat ca se va inscrie in PDL, mentionand ca nu face acest pas din oportunism.

Vom reveni cu amanunte

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS