Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Senatorul Georgica Severin a demisionat din PDL

Senatorul Georgica Severin a demisionat din PDL

scris de Ziua Veche
2 afisari

.Senatorul Georgica Severin a anuntat, marti dimineata, la inceputul sedintei de plen a Senatului convocat in sesiune extraordinara, ca si-a dat in cursul acestei zile demisia din PDL, urmand sa activeze ca independent , fara legatura cu grupul independentilor existent in acest for legislativ, transmite Mediafax.


„Domnule presedinte, domnule prim-ministru, domnilor ministri, doamnelor si domnilor senatori, anunt ca astazi (marti – n.r.) mi-am prezentat demisia din PDL. Ma retrag din grupul PDL si voi actiona cel putin pentru o perioada in continuare ca independent, fara nicio legatura cu actualul grup al independentilor”, a spus senatorul Georgica Severin. El a tinut sa multumeasca tuturor colegilor democrat-liberali, printre care s-a aflat pana in acest moment. Presedintele PDL, Emil Boc, a confirmat demisia lui Georgica Severin din partid, dupa ce a participat la sedinta grupului parlamentar al PDL din Senat. La motiunea de cenzura dezbatuta la finalul sesiunii parlamentare precedente, Georgica Severin a fost unul dintre parlamentarii PDL care a votat in favoarea acesteia. Georgica Severin a fost ales senator in colegiul uninominal 1 din Circumscriptia electorala nr.31 Prahova. In prezent, el este membru al Comisiei pentru egalitate de sanse din Senat.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult