Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Senatorul PSD Mihai Fifor, propus ministru al Transporturilor

Senatorul PSD Mihai Fifor, propus ministru al Transporturilor

scris de A.B.
4 afisari

Senatorul PSD Mihai Fifor, președintele Comisiei pentru transporturi și energie din Camera superioară a Legislativului, a fost propus de premierul Victor Ponta să ocupe funcția de ministru al Transporturilor, în locul demisionarului Ioan Rus.

Mihai Fifor, propus ministru al Transporturilor

Mihai Fifor, propus ministru al Transporturilor

Nominalizarea a fost transmisă încă de vineri președintelui Klaus Iohannis. Premierul Victor Ponta i-a acceptat pe 11 iunie demisia ministrului Transporturilor, Ioan Rus, după ce acesta a făcut o serie de declarații, într-o emisiune televizată, despre românii din străinătate și despre familiile lor.

”România are 3 milioane de oameni să zicem, din forța activă, în acest moment în Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betoniști, fierari și așa mai departe. Lucrează în construcții, autostrăzi prin Europa. Au poate 1.500 de euro salariu. O spun foarte direct. De banii ăștia, copiii se fac golani acasă și nevastă-sa curvă. De 700 de euro vin acasă jumătate”, a declarat Ioan Rus.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult