Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Senatul a încuviințat arestarea preventivă a lui Dan Șova

Senatul a încuviințat arestarea preventivă a lui Dan Șova

scris de P.C.R.
9 afisari

Senatul a încuviințat reținerea și arestarea preventivă a senatorului social-democrat Dan Șova, aprobând solicitarea ministrului Justiției cu 95 de voturi ‘pentru’ și 30 de voturi ‘împotrivă’.

dan sova„Procedând la numărarea voturilor exprimate de către senatori, prin vot secret cu bile, în conformitate cu art. 135 și 136 din Regulamentul Senatului, (…) Comisia de numărare a voturilor a constatat următoarele: numărul total al senatorilor — 165; număr total de voturi exprimate — 127, din care voturi ‘pentru’ — 95, iar voturi contra — 30 și voturi anulate — două. Ca urmare a faptului că, în urma votului exprimat, a fost întrunit votul majorității senatorilor prezenți, (…) Senatul încuviințează reținerea și arestarea preventivă a dlui senator Șova Dan”, a anunțat, de la Tribuna Senatului, senatorul Laurențiu Coca.

Președintele de ședință, Ioan Chelaru, a precizat că Hotărârea Senatului de încuviințare a reținerii și arestării preventive a senatorului Dan Șova va fi transmisă ministrului Justiției.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult