Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Sergiu Nicolaescu şi-a dat demisia din PSD

Sergiu Nicolaescu şi-a dat demisia din PSD

scris de M.I.
1 afisari

Senatorul Sergiu Nicolaescu şi-a anunţat luni demisia din PSD şi din grupul parlamentar social-democrat, într-o şedinţă restrânsă a grupului PSD din Senat.

sergiu-nicolaescu

Senatorul Sergiu Nicolaescu şi-a anunţat luni demisia din PSD

Senatorul Sergiu Nicolaescu a declarat pentru Mediafax că a demisionat din PSD pentru că între el şi „anumite persoane” din conducerea formaţiunii există „o nepotrivire de caracter„.
Am constatat că există o nepotrivire de caracter între mine şi anumite persoane din conducerea partidului, aşa că am decis, amiabil, să ne luăm la revedere„, a spus Nicolaescu.
Fostul senator PSD nu a dorit să îi nominalizeze pe liderii PSD la care s-a referit.

El a fost întrebat dacă a purtat totuşi vreo discuţie despre intenţia sa de a demisiona cu liderii PSD. „Nu am avut nicio discuţie cu nimeni, nu sunt genul de om„, a replicat senatorul. Nicolaescu a mai confirmat că nu şi-a explicat gestul nici în şedinţa de grup a senatorilor PSD, unde a făcut anunţul demisiei din partid. ” Nici în grup nu am motivat. Nu explic„, a insistat senatorul.
Sergiu Nicolaescu este preşedintele Comisiei pentru cultură, artă şi mijloace de informare în masă din Senat.

3 comentarii

spartacus 18-04-2011 - 23:50

Sergiu Nicolaescu are o nepotrivire de ce ? De caracter ? Pai stie domnul turnator , regiizor actor si senator ce e aia caracter ? Sa vorbeasca despre caracter dupa ce va explica rolul sau in Decembrie 89, Sa il ia de mana pe Iliescu si sa spuna cum au murit oameni nevinovati din cauza echipei de efecte speciale al lui Nicolaescu si cum a reusit marele regizor sa scape cu mainile curate dupa ce a instaurat starea de confuzie a teroristilor in unele locuri strategice. Dupa spovedanie, sa spuna ce e aia nepotrivire de caracter.

tanase marian 19-04-2011 - 12:39

va muri singur cu sine ansusi acest asa zis martir al ,,ievolutiei din luna a 12 a ,, peste ,,n,, ani nimeni nu si va mai aminti de el,,. ca si de multi altii,,……..marcam astfel miicime acestei lumi si faptele de nimic ale unora,,………………nihil sine deo,…………..

Ciu Huhu 19-04-2011 - 16:22

Individul asta S. Nicolaescu e un MARE OPORTUNIST-lichea, asa a fost intotdeauna, ptiu!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult