Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Sfarsitul lui Geoana. 26 de lideri PSD il acuza ca distruge partidul din interior

Sfarsitul lui Geoana. 26 de lideri PSD il acuza ca distruge partidul din interior

scris de Ziua Veche
1 afisari

Un grup de 26 de pesedişti i-au transmis o scrisoare deschisă lui Mircea Geoană, pe care îl acuză că a minţit electoratul în campanie şi minte şi în prezent în privinţa vizitei pe care i-a făcut-o controversatului om de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu. Mai mult, semnatarii scrisorii susţin că la întrevederea cu Vîntu a fost prezent şi jurnalistul Robert Turcescu, căruia îi cer să spună adevărul. Scrisoarea, ce poartă titlul “Ce jocuri faceţi domnule Geoană?”, conţine şi întrebarea: Aveţi înţelegeri ascunse cu domnii Crin Antonescu şi Dan Voiculescu?”. Robert Turcescu a declarat, însă, pentru Hotnews că totul e o minciună şi că el nu a respirat niciodată aerul din aceeaşi încăpere împreună cu Geoană şi Vîntu. Prezentăm conţinutul integral al scrisorii:

„În contextul în care agenda publică este dominată de subiecte de o gravitate foarte mare, discutându-se despre noul buget, despre riscul impozitării pensiilor mici şi despre reducerea sprijinului acordat mamelor, dumneavoastră aţi transmis nişte mesaje absolut suprinzătoare cu privire la campania electorală de anul trecut. Nu doar că readuceţi în atenţie un episod de tristă amintire şi pentru PSD şi pentru România, dar o faceţi într-o manieră care nu vă face deloc cinste.

Aţi minţit electoratul şi anul trecut şi o faceţi şi acum vorbind despre vizita dumneavoastră la domnul Vântu. Vă readucem aminte că ştiaţi, aşa cum ştiam cu toţii, încă de la ora 13.00, de existenţa fotografiilor şi informaţilor publicate în toată presa despre prezenţa dumneavoastră la domiciliul lui Sorin Ovidiu Vântu, cu o seară înainte de dezbaterea finală din campania pentru alegerile prezidenţiale.

Cu toate acestea, este de notorietate faptul că, atunci când atât domnul Hrebenciuc, cât şi domnul Guşă şi domnul Ponta v-au solicitat explicaţii în legătură cu acea vizită, i-aţi minţit spunând că episodul nu a avut loc. Aceşti oameni, ca şi întreg staff-ul care v-a susţinut, v-au crezut pe cuvânt până la ora dezbaterii. Din ceea ce am aflat între timp, mai există o persoană, domnule Geoană, care a fost prezentă la acea vizită. Este vorba de jurnalistul Robert Turcescu. Îi solicităm acestuia să spună adevărul despre acea vizită a dumneavoastră.

Ţinând cont de toate aceste lucruri, vă întrebăm, domnule Geoană, în numele cui acţionaţi?

Aveţi motive ascunse pentru care vreţi să deturnaţi atenţia de la problemele curente?

Există agende secrete despre care noi, cei din PSD, nu ştim?

Aveţi înţelegeri ascunse cu domnii Crin Antonescu şi Dan Voiculescu?

De ce doriţi distrugerea dinăuntru a PSD şi doriţi cu atâta ardoare să vă răzbunaţi pe domnul Victor Ponta?

Vă reamintim că atât PSD, cât şi domnul Ponta şi-au păstrat constant sprijinul pentru dumneavoastră pentru a rămâne preşedinte la Senat. Nu aveţi nici un pic de onoare, dom nule Geoană? De ce, în loc să cheltuiţi bani pentru campanii de imagine împotriva partidului, nu ajutaţi partidul să achite datoriile neplătite din campania electorală prezidenţială?

Cum răspundeţi celor care vă întreabă de ce nici PDL, nici Traian Băsescu nu vă schimbă din funcţia de preşedinte al Senatului?

Atunci când veţi răspunde onest la aceste întrebări vom crede cu adevărat că vreţi să mai rămâneţi în PSD.

Ca membri ai PSD, vă cerem, domnul e Geoană, să nu mai atacaţi partidul! Vă cerem să nu mai minţiţi în legătură cu PSD.

Credem că PSD a reuşit anul acesta să revină în frunte a ierarhiei partidelor tocmai pentru că este mai deschis, mai consecvent şi mai onest cu opinia publică şi cu electoratul său.

Încheiem această scrisoare cu speranţa că veţi înceta să faceţi jocuri împotriva partidului care v-a dat totul!”

Între cei 26 de semnatari, se regăsesc Viorel Hrebenciuc, Nicu Bănicioiu, Mircea Duşa, Radu Moldovan, Florin Iordache, Valeriu Zgonea, europarlamentarii Corina Creţu şi Cătălin Ivan şi o serie de lideri ai organizaţiilor locale ale PSD.

0 comentariu

muaddib 22-03-2010 - 16:12

bai valahi nespalati ce sunteti! dati mai repede drumu’ la oficializarea limbii maghiare

si puneti mana si invatati ca lumea limba marelui kossuth, ca se intoarce cizma ungureasca peste voi sa va puie la munca! la muuuncaaaaa ortodocsilor!

Marcu 22-03-2010 - 16:21

Ce-ar fi sa te duci la dracu tu si cu tot neamul tau de muianisti, ardivar focu de jigodii ordinare ce suntei. Blestemul europei asta sunteti, viermi ordinari si nu oameni.

obelix 22-03-2010 - 20:50

Da, muaddib. Stiu ca tie iti place sa animezi discutiile. Sa scoti la iveala ce este mai rau din oameni. Adica, ura! Se pare ca ai reusit. Eu stiu ca tu, acasa, deasupra patului, ai drapelul Romaniei. Stiu ca, in fiecare dimineata, chiar si inainte de a te spala pe dinti, canti in gand „Desteapta-te romane!”

FORESKIN 23-03-2010 - 12:10

..abureasca / beleasca – ghici ce ?

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS