Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Sfaturile ambasadorului SUA pentru politicienii români

Sfaturile ambasadorului SUA pentru politicienii români

scris de B.C.R
5 afisari

România trebuie să rupă cercul influenţei politice asupra deciziilor economice, a declarat ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, el făcând apel către liderii români să lase la o parte preocupările politice şi să nu se mai amestece în administrarea companiilor de stat pentru a obţine beneficii.

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, a spus, marţi, în discursul său susţinut la conferinţa „The Case for Investing in Romania”, organizată de Camera de Comerţ Americană în România (AmCham România), că anul 2016, când vor avea loc alegeri în România, ar putea fi unul decisiv pentru ţară.

Ambasadorul american a spus că este nevoie ca România să rupă cercul influenţei politice asupra deciziilor economice şi a lansat un apel către liderii români să lase la o parte preocupările politice pe termen scurt şi să se concentreze asupra binelui ţării pe termen lung în adoptarea de legislaţie nouă sau revizuirea legislaţiei existente.

De asemenea, Hans Klemm a făcut apel către liderii români ”să îi apere în mod public şi cu tărie” pe procurorii care îi anchetează pe cei corupţi şi să sprijine un sistem judiciar independent.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult