Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Sic(tir). Extremiştii maghiari şi moneda secuiască

Sic(tir). Extremiştii maghiari şi moneda secuiască

scris de M.A.B.
845 Afisari

Canicula face ravagii în minţile unora. Se pare că extremiştii maghiari se gândesc să bată monedă proprie, secuiască: Sic.

Sic(tir) - moneda secuiasca

Sic(tir) - moneda secuiasca

Decizia ar urma să fie luată pe 27 august, la Tuşnad, a declarat senatorul PSD Lia Olguţa Vasilescu, citată de NewsIn.

„Până în 27 august, când se întrunesc la Tuşnad pentru constituirea Băncii Siculorum Bes Bank de către extremiştii maghiari, sper să avem totuşi o reacţie şi de la cei care conduc în acest moment România”, a mai afirmat Vasilescu, transmite realitatea.net.

Sic-ul ar urma să fie folosit, iniţial, ca o filă cec, până la dezvoltarea băncii şi transformarea în monedă.

6 comentarii

urbos 25-08-2011 - 20:06

Sictir sictir, dar bozgorii vor rupe Romania. Si vor avea toata legitimitatea intr-o tara distrusa economic, antidemocratica, sub un regim ilegitim si criminal.
D-aia ramane UDMR-ul la putere.
Cand bozgorii vor declara nu autonomia, ci independenta, regimul tradator Basescu va disparea odata cu forma actuala de stat a Romaniei. Daca Basescu accepta, e terminat, daca se opune, desi i se va implini visul de a redeveni „marele salvator” (multi imbecili crezandu-se patrioti il vor sustine iarasi), problema se va internationaliza, iar maghiarii vor cere ajutorul lumii civilizate. Si atunci ce sa aleaga Occidentul, intre maghiarii „oprimati” si o canalie nefrecventabila ca Basescu?
Asta meritam. Bine doar ca dispare dementul de la Cotroceni si nu ajungem la dictatura absoluta mult visata. Eu prefer varianta doi, caz in care Basescu va sfarsi ca Milosevici.

Dumitru 27-08-2011 - 18:03

se pare ca tot mai prin acest fel de atitudine dam apa la moara asazisilor secui, ne victimizam, ne injosim fara un motiv serios.Putem sa ne mentinem demnitatea ca romani si fara acei tradatori de neam, care sper sa ramana tot mai putin si sa dispara din actala Romanie, tot mai des murdarita de tot felul de trogloditi.Hai sa promovam adevaratele valori ale neamului nostru, sa-i ignoram pe venetici si separatisti, sa-i scoatem in fata pe ” AI NOSTRII”… stim noi cine sunt acestia…

stefan 30-08-2011 - 11:57

DUMITRE, pai nu balegi de seama ca „AI NOSTRI”sint in fata?Demnitate? Spune repede si fara oprire la care te referi? VADIM FUNAR BOLCAS VOICULESCU PONTA CRIN DIACONESCU?De fapt tu stii ce e aia DEMNITATE.Ma indoiesc dupa limbajul tau de BAlegar.

urbos 30-08-2011 - 12:00

Zi tu pulete, Base e d-ai nostri, este?

TOM Cc 29-08-2011 - 08:07

Sa-si bata moneda in cap cu un ciocan de 5 kg ! Pana la urma vor avea tupeul sa-si creeze si forte militare proprii ! Atunci sa ii vad pe mitici cum dau din colt in colt !! Vai de tine Romanie ce ai ajuns !!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult