Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Silvio Berlusconi: “Îmi place România. Şi românii!”

Silvio Berlusconi: “Îmi place România. Şi românii!”

scris de A.P.
7 afisari

Premierul italian Silvio Berlusconi a vizitat, marţi, biserica situată în curtea Palatului Cotroceni, însoţit de către preşedintele Traian Băsescu, după care s-a oprit în faţa jurnaliştilor pentru a face o fotografie cu şeful statului român.

silvio_belusconi_si_traian_basescu

foto: Agerpres

„Îmi place România. Şi românii!”, a spus râzând Silvio Berlusconi, după ce a ieşit din biserică, fiind întrebat de jurnalişti dacă îi place România, transmite Mediafax.

Silvio Berlusconi a avut convorbiri tête-à-tête cu preşedintele Traian Băsescu. Discuţia dintre premierul italian şi şeful statului român a durat circa o oră, după care Silvio Berlusconi a participat la un dejun oferit de către preşedintele Băsescu.

Întâlnirea cu Traian Băsescu a fost în încheierea vizitei de două zile pe care Silvio Berlusconi a făcut-o în România.

Premierul Italiei, Silvio Berlusconi, l-a invitat pe Sorin Oprescu la o discuţie privată la hotelul unde politicianul italian este cazat şi i-a oferit primarului Capitalei un set de cravate inscripţionate „Marinella per Silvio Berlusconi„.

În timpul întâlnirii, Sorin Oprescu i-a înmânat lui Silvio Berlusconi placheta oraşului, dar şi o monografie a Bucureştiului de la începuturi până în secolul XIX.

4 comentarii

Viorica Ianc 31-05-2011 - 20:34

Serios ?

Cine-i blonda de borcan din foto ? Marinella ?

Paul din Ohio 01-06-2011 - 00:34

Aceeasi intrebare a unor complexati de ani de zile: Va „place” Romania? Cand aceasta intrebare STUPIDA nu va mai fi pusa, atunci va incepe Romania sa intre in normalitate.

tanase marian 01-06-2011 - 11:06

desigur excelenta voastra domnule berlusconi demnitar , dar eu ce pot sa exprim sub aceasta sinistra conducere am gasi medici militsari betiancabinet care m au persiflat gunoaiele,,.recent domnule demnitar un derbedeu medic la clinica fundeni m a dat afara din spital an strada cand i am plans an fata ca nu pot sa merg relatandu idrama de la spitalul militar al m. i. ,,.este o lume murdara domnule berlusconi capitalist de reapta, murdarasi de nesupotrat,,. cu respect va e bine desigur dar mie deloc eu nu potsa merg cursv si nu ma ajuta nimeni,,. mai suntem oare crestini ai lui hristos excelenta voastra,,.nihil sine deo,,.n. n. an rezerva tanase marian,,………

tanase marian 01-06-2011 - 11:12

excelenta voastra domnule berlusconii nu as dori cuiva sa l cunoasca pe acel derbedeu medic si sigur bolnav psihic care m a dat afara an strada este un caz unic lasara planetei este subordonat al doamnei prof. dr. virginia ion clinica fundeni etajul trei,,……………. rusine romani rusine romania domnule demnitar meru vesel si cu o fata radioasa,,……… prieten de chefuri cu o romanie obidita,eu nu pot sa merg domnule berlusconi,,………………….. rusine acestei lumi murdare,,…….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult