Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Silviu Prigoană va candida la Primăria Capitalei din partea PDL

Silviu Prigoană va candida la Primăria Capitalei din partea PDL

scris de Laurentiu Banches
8 afisari

În urma reuninii de urgenţă a Biroului Permanent, PDL a stabilit candidatul la Primăria Capitalei şi pe cei care vor reprezenta partidul la sectoarele 1,3 şi 6.

După ce în dimineaţa acestei zile Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea a anunţat că renunţă la alianţa cu UNPR pentru alegerile din Bucureşti, PDL a decis ca Silviu Prigoană să fie viitorul candidat al partidului la Primăria Generala a Capitalei. Totodată s-a hotărât ca partidul să meargă pe mâna lui Teodor Paleologu pentru Sectorul 1, pe Liviu Negoiţă pentru Sectorul 3 şi Cristian Poteraş pentru Sectorul 6. Fostul ministru al Turismului a anunţat şi ca peste câteva zile se vor decide şi asupra candidaţilor la sectoarele 2,4 şi 5, care erau desemnate iniţial colegilor de la UNPR.

Elena Udrea a precizat conforum Mediafax că partidul rămâne partener cu UNPR „la nivel naţional şi la Bucureşti„, susţinând că cele două partide au proiecte în continuare în Bucureşti şi că în continuare partidul este dispus să coopereze cu UNPR sau PER, chiar dacă protocolul cu UNPR pentru alegerile din Capitală nu va mai fi semnat. Silviu Prigoană a anunţat sâmbătă  dimineaţa că va candida la Primăria Municipiului Bucureşti indiferent dacă va avea sau nu sprijinul PDL, recunoscând că deşi nu îî e frică  de nimic totuşi nu se aruncă în alegeri ca independent ca să fie nevoit să adune semnături.

2 comentarii

digital 31-03-2012 - 21:23

bun candidat!tțzhâghanul!
numa cu ăsta vor putea câștiga ceva,că ceilalți și așa sunt degeaba pe lume….
pe când bercea mondial?!

GANESHA 01-04-2012 - 05:53

Sa se duca in tara stramosilor lui, in India. Sa fure banii contribuabililor de acolo.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult