Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Simion către Șoșoacă: „Te agresez sexual, scroafo!” (VIDEO)

Simion către Șoșoacă: „Te agresez sexual, scroafo!” (VIDEO)

scris de C.F.V.
184 Afisari

Derapaj halucinant al lui George Simion la adresa senatoarei Diana Șoșoacă în Parlamentului României. În timpul scandalului care a avut loc între cei doi, liderul AUR a amenințat-o pe Șoșoacă că o va agresa sexual.

George Simon, președintele AUR: Asta-i atitudinea voastră…

Diana Șoșoacă, senator: Pleacă de lângă mine, că nu știu ce-ți fac.

George Simion: Te agresez sexual, scroafo! Diana Șoșoacă: Ce faci, mă, tu? George Simion: Te agresez sexual.

Diana Șoșoacă: Mă agresezi, tu, sexual, mă? Pe cine agresezi tu, sexual, mă? Nu ți-e rușine, bă violentule? Fătălăii de la AUR. Fă-tă-lă-ul!, fă-tă-lă-ul!

Senatoarea Diana Șoșoacă și liderul AUR George Simion s-au confruntat marți în ședința dedicată dezbaterii bugetului pentru 2024, înaintea votului final care este programat să aibă loc miercuri. Șoșoacă i-a adresat injurii și acuzații lui Simion și a încercat să-i rupă afișul pe care îl ținea în mână la tribuna Parlamentului. În cele din urmă Simion i-a lovit telefonul senatoarei, pe care îl folosea să filmeze. Diana Șoșoacă a încercat să îl filmeze foarte de aproape de George Simion, iar membrii AUR au făcut scut în jurul liderului de partid. Și Diana Șoșoacă, și George Simion au transmis live cu telefonul întregul scandal.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS