Acasa Actualitate-InternaPolitica interna “Singurul vierme din Romania”. Iulian Urban, demisia din PDL

“Singurul vierme din Romania”. Iulian Urban, demisia din PDL

scris de M.A.
9 afisari

„Ma consider singurul vierme din România”, scrie senatorul Iulian Urban, pe blog, într-o postare prin care îşi anunţă demisia din PDL, dar nu şi din Senat.

Iulian Urban (a1.ro)

Iulian Urban (foto: a1.ro)

„Îmi cer scuze celor care s-au considerat jigniţi de mine, îi asigur că sunt alături de cei care protestează, nu voi mai candida pentru nicio altă funcţie publică politică”, a mai spus el, adăugând că materialul său din 13 ianuarie, postat pe blogul personal, nu se referea la cei care protestează în Piaţa Universităţii. Senatorul PDL Iulian Urban a postat, în 13 ianuarie, un mesaj pe blogul personal, care începe cu „Bravo Băsescu” şi intitulat „Mentalitate de viermi care nu vor absolut nimic, dar se plâng de tot ce-i înconjoară”.

„Despartirea de PDL este generata de modul in care, unii lideri actuali inteleg sa isi poarte mandatul fata de colegii de partid, fata de presedintele Basescu. De faptul ca lideri care nu au avut curajul sa zica nimic zilele astea, au inceput sa critice aberant, sa gaseasca acari Paun in mine sau in Baconschi. Am auzit aberatii de genul ” din cauza astora doi PDL a pierdut procente din electorat”..chiar asa? Suspecta aceasta graba de infierare a mea sau a lui Baconschi, la fel de suspecta si de nefasta pentru PDL cum a fost decizia de a il trece pe unul din liderii politici ai tarii, si ma refer la Vasile Blaga, in categoria de „expirati”, cu ce consecinte vazandu-se acum cu ochiul liber…Cine va urma ? Monica Macovei, cu intriganta ei atitudine continua in sensul eliminarii coruptilor din partid ? Daca PDL este aici din cauza noastra, atunci plecam noi, pentru ca sunt de parare ca sunt unii care au venit cu inima deschisa, si cu buzunarul cusut, dar am fost respinsi de un sistem politic care ne-a reperat ca pe niste anticorpi periculosi”, scrie Iulian Urban, pe blog.

„Decizia mea este aceea de a demisiona din PDL, uitându-mă în acelaşi timp cu dispreţ la PSD sau PNL ori alt partid actual din spectrul politic românesc. Oricum sunt structuri gândite doar ca să preia puterea în scop de jaf, de furt şi care se bazează pe eterna şi implacabila expresie «circ şi pâine»”, notează Iulian Urban.

5 comentarii

urbos 25-01-2012 - 17:56

Hahahahahahahahahaha!
Pedalacii, basistii sint bolnavi psihic. Toti!

urbos 25-01-2012 - 18:27

La TV vorbeste Dementa Sa Traian Basescu. Mori de ras cu nebunul, o tine p-a lui. Dumnezeule!

Arhimede 25-01-2012 - 21:39

la ordinul bassescului individul ăsta va ateriza în barca uneperistă la trădători.

Pribeagul 25-01-2012 - 23:03

Mereu cred ca el este cel care vroia sa puna sechestru pe Gara de Nord.

Ciu Huhu 27-01-2012 - 16:27

Urban, ar fi cazu’ sa emigreze-n Congo, cu PDL-eul in frunte cu tovarasu’ Basescu!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult