Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Soacra lui Adrian Năstase a murit

Soacra lui Adrian Năstase a murit

scris de Ziua Veche
0 afisari

Irina Miculescu, soacra liderului PSD Adrian Năstase, a murit vineri dimineaţă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, unde fusese internată de mai multe ori din cauza unor suferinţe cronice, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, medicul Bogdan Opriţa.

„Irina Miculescu este o mai veche pacientă a spitalului. Ea a fost internată de mai multe ori din cauza unor suferinţe cronice, cardiace şi hepatice, unele asociate vârstei”, a precizat doctorul Opriţa pentru Mediafax. El a adăugat că, în ultima lună şi jumătate, pacienta a petrecut mai mult timp în spital, a mai spus purtătorul de cuvânt al spitalului.

Irina Miculescu a fost soţia fostului ministru comunist al Agriculturii Angelo Miculescu. Acesta a murit în februarie 1999, în urma unui accident de maşină.

Fostul premier Adrian Năstase, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, a participat vineri, la prânz, la lansarea cărţii sale “Codul Zambaccian 3. Toate pânzele jos”, la Târgul de carte Gaudeamus. De asemenea, Biroul de presă al PSD a anunţat că Adrian Năstase urma să participe vineri seara la o emisiune televizată.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult