Acasa Actualitate-InternaPolitica interna UPDATE: Ponta ii inchide gura lui Geoana pentru sase luni

UPDATE: Ponta ii inchide gura lui Geoana pentru sase luni

scris de Ziua Veche
23 Afisari

.

UPDATE 14.30: Conducerea PSD a aprobat luni pastrarea functiei de presedinte al Senatului pentru Mircea Geoana, dar cu o conditie: timp de sase luni sa nu faca declaratii care sa nu fie in acord cu linia partidului. Anuntul a fost facut de presedintele PSD, care a precizat ca Mircea Geoana a acceptat aceasta decizie, care a fost luata in unanimitate. Potrivit Agerpres, presedintele Senatului, Mircea Geoana, nu a dorit sa dea detalii, la finalul sedintei Biroului Permanent National al PSD, despre o eventuala sanctiune din partea conducerii partidului, aratand doar ca este vorba despre „o anumita coerenta in PSD”. „Important este sa punem partidul pe primul loc si cred ca, din acest moment, discutiile in contradictoriu ar trebui sa conduca la solutii pentru tara. (…) Este vorba de o anumita coerenta a partidului si e o decizie pe care o vom respecta”, a afirmat Mircea Geoana.

 

„Am discutat pozitia dlui Mircea Geoana fata de conducerea PSD. Prin decizia BPN, si domnul Geoana a acceptat, timp de sase luni, sa nu mai aiba pozitii publice fata de directiile pe care PSD le are sau nu”, a spus Ponta. „PSD nu poate avea doua directii, doua volane diferite: una a BPN, care este legitima, si una a domnului Geoana. Aceasta decizie are foarte clara si sanctiunea care va fi aplicata, pe care dl Geoana o primeste daca incalca decizia. (…) In speranta ca si ceilalti colegi vor accepta acest lucru, PSD are nevoie de o decizie unitara”, a spus Ponta. El a subliniat ca, daca Mircea Geoana va continua sa aiba pozitii publice contrare partidului, va pleca din PSD.

  ––––––– 

“Acest scandal trebuie sa inceteze, Mircea Geoana nu poate continua sa vorbeasca impotriva PSD din calitatea de membru al acestui partid. Eu cred ca maine, la Biroul Permanent National (BPN), aceasta problema va fi transata”, a declarat duminica seara secretarul general Liviu Dragnea,citat de Mediafax, adaugind ca PSD a devenit “in acest moment, un partid ordonat, bine condus si structurat”, care “nu mai poate accepta iesiri in décor” ale fostilor lideri, indiferent cine ar fi ei.  „Mircea Geoana nu a inteles ca a pierdut Congresul. Mircea Geoana are o mare problema: nu stie sa piarda. Nu a stiut nici la alegerile prezidentiale, nici la Congresul PSD. A avut doua ocazii sa arate ca este barbat, le-a pierdut pe amindoua”, a mai declarat Dragnea. El a precizat ca Mircea Geoana nu a reusit sa inteleaga nici pina acum ca la ultimul Congres al PSD a fost invins de catre Victor Ponta si ca nu reuseste sa-si aduca aminte ca, atunci cind era presedinte al PSD, alti membrii ai partidului il criticau si “era rau”.

Diferenta dintre Mircea Geoana si Victor Ponta este de un Congres. Eu, ca secretar general al partidului, nu mai accept sa muncesc citiva ani cu un partid care inceput sa functioneze si, dupa decizii luate in BPN si CEX, Mircea Geoana sa iasa cu alte pareri, care sunt critice. Mircea Geoana nu a inteles ca a pierdut Congresul”, a mai spus secretarul general al PSD.

Victor Ponta a sustinut joi, sapatamana trecuta ca “Mircea Geoana ca era lipsit de viziune si dependent de patronii trusturilor de presa”.

O zi mai tarziu, seful PSD a insistat ca atitudinea lui Mircea Geoana fata de PSD trebuie lamurita si ca acest lucru se va intimpla saptamina viitoare, in sensul in care actualul presedinte al Senatului trebuie sa decida daca mai vrea sau nu sa ramina in partid.

Fostul presedinte al pesedistilor i-a dat imediat replica lui Ponta, amintindu-i ca a avut in familie in acelasi timp doi ministri si un europarlamentar.

0 comentariu

ValVerde 13-03-2010 - 20:26

Varzarule, de unde le scoti???
Doctorii inca nu s-au pronuntat, si nu stiu de ce a murit nefericita, dar tu stii, nu e asa?
Tu stii ca a murit din prea multa munca…si nu orice munca, dar munca la transnationale!!!

Raluca Stanescu a murit dupa ce a pierdut sapte kilograme si a lesinat la servici. Ai idee cite boli pot provoca simptomele respective si deznodamintul nefericit???
Dar tu stii ca a murit de prea multa munca….

Articol demn de galeata de laturi a presei de scandal.

Nellu 13-03-2010 - 21:50

Air Force Amy a făcut sex cu 5.000 de soldaţi

Air Force Amy e una dintre cele mai cunoscute prostituate din statul american Nevada, fiind angajată de peste zece ani la bordelul legal The Bunny Ranch. Amy are 44 de ani şi in ultimii cinci ani s-a reorientat in carieră, exclusiv pentru satisfacerea militarilor. Recent, ea a anunţat pe propriul site că a depăşit numărul de 5.000 de soldaţi pe deplin satisfăcuţi.

Vândută la proxeneţi pe când avea 10 ani, Amy a ajuns un nume în branşa prostituatelor şi astfel şi-a permis în urmă cu cinci ani să-şi selecteze clientela. După ce şi-a cântărit bine decizia, Amy a preferat să facă sex pe bani numai cu militari, fie ei americani sau de alte origini. La un moment dat chiar, timp de mai multe luni, a prestat gratis pentru veteranii de război, tineri sau bătrâni.

Cere 100 $ pe partidă

“Când au aflat militarii că prestez doar cu ei, au început să se înghesuie. M-am bucurat pentru că au trecut prin stres uriaş şi eu îi ajut să se relaxeze. Aşa am depăşit 5.000 de clienţi şi sunt foarte mulţumită. Pentru 100 de dolari, îi fac pe băieţi foarte fericiţi. Unii vor să stea cu mine o noapte întreagă şi nu-i refuz. Dacă nu au 600 de dolari la ei, stau şi pentru 500”, a spus Amy.

Nellu 13-03-2010 - 21:51

Curvele românce fac 20.000 € pe lună la Bruxelles

La doar un pas de sediile celor mai importante instituţii ale Uniunii Europene, la Bruxelles, în Belgia, tronează pe străzi zeci de bordeluri înţesate de românce exploatate. Un jurnalist belgian, Antoine Breseuil, a cerut ajutorul ziarului Libertatea pentru a prezenta situaţia a sute de românce cu vârste de până la 30 de ani, ce au căzut în capcana proxeneţilor, care acum le exploatează cel puţin 12 ore pe zi. Breseuil susţine că a cerut ajutorul autorităţilor române de la Bruxelles pentru a le salva pe fete, însă nu a primit nici un răspuns.

“Fac 20.000 de euro pe lună, după ce stau la produs cel puţin 12 ore pe zi. Lor le rămân lunar 800 de euro în buzunar. Multe dintre românce au nevoie urgentă de medic, dar nu sunt lăsate să iasă din bordeluri. Locuiesc în condiţii inumane, fără să aibă unde să facă un duş.

Fetele trăiesc în mizerie

Autorităţilor române nu le pasă, deşi le-am dat până şi locaţiile unde se află fetele”, ne-a spus Antoine Breseuil, care a mărturisit că, în timpul investigaţiei jurnalistice, a mers în multe bordeluri pentru a se interesa de situaţia prostituatelor. Ieri, ziaristul a trimis o scrisoare oficială Regelui Albert al II-lea al Belgiei, dar şi europarlamentarilor români, cerându-le să se implice în salvarea tinerelor.

Cea mai tare târfă, 2.000 $ pe oră

Natalie McLennan, cunoscută în lumea prostituatelor de lux din New York, SUA, drept Natalia, şi-a lansat pe piaţă biografia, în care a povestit cum câştiga 2.000 de dolari pe oră făcând sex cu bărbaţi celebri şi extrem de bogaţi, astfel ajungând cea mai tare târfă din metropolă.

Nellu 13-03-2010 - 22:02

Deci nu multinationalele detestate d-le ziarist sunt de vina am avut o parere mai „nobila” despre persoana dvs.

Daca esti atat de pornit fata de cei ce investesc in Romania ca sa dezvolte locuri de munca te poti adresa organelor abilitate in autorizatii de functionare…Nu de alta dar pt asa afirmatii din partea unui ziarist mai poti si scoare ceva bani din buzunar despagubiri morale si materiale.Asa ca fii mai precaut in afirmatii de acest gen daca nu ai informatia sau nu esti abilitat de a o face publica. Daca te consideri ziarist independent in asa afirmatii cauta si un avocat bun in domeniu caci aceasta publicatie electronica mai este citita si de alte persoane implicate in viata economica a Romaniei -asa ca concluzia o tragi singur.

Au plecat în Germania ca să lucreze ca bucătărese şi s-au trezit prostituate

Duminica a avut loc o razie de proporţii la 44 de bordeluri şi adrese suspecte din Germania, România şi Spania. 780 de poliţisti şi vameşi au luat parte la acţiunea iniţiată de procuratura din Stuttgart. Anchetatorii au depistat o reţea de traficanţi de carne vie, care ademenea femei din România pentru munca în gastronomie şi le plasa ca prostituate în bordelurile germane.

Nellu 13-03-2010 - 22:18

Unde este profitul firmei ?

Dupa patru zile in coma profunda, Ramona Carmen Ciciu, tanara de 34 de ani, care a fost transportata la spial direct de la serviciu, a murit in aceasta seara.

„Decesul s-a produs in jurul orei 19.45”, a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului Universitar de Urgenta, dr. Bogdan Popescu pentru realitatea.net.

Cauzele care au dus la deces nu sunt inca foarte clare, medicii vorbind despre o posibila problema la inima

„Va exista o expertiza, care va stabili mortii”, a spus dr. Popescu.

Ramona Carmen Ciciu a fost internata marti la Spitalul Universitar din Bucuresti, dupa ce a muncit extrem de mult in utimele zile.

Cazul a ajuns in atentia procurorilor care s-au autosesizat, dupa o intensa mediatizare.

Starea femeii, care a fost operata pe creier, in urma unui stop cardio-respirator a fost din ce in ce mai grava.

Cu toate ca sotul victimei nu a depus nicio plangere impotriva angajatorului lui Carmen Ciciu, procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6 Bucuresti s-au sesizat din oficiu si au deschis o ancheta in vederea stabilirii imprejurărilor in care Ramona Carmen Ciciu a ajuns in stare grava la spital, direct de la locul de munca, potrivit unui comunicat de presa al Parchetului
Marius Ciciu sustine ca sotia lui nu suferea de nicio boala, insa in ultimul timp lucra foarte mult, atat peste program, cat si de acasa, dupa ce la firma s-au facut mai multe disponibilizari.

Carmen Ciciu este mama a doi copii, gemeni.

Sursa: ROL.ro

jan dinu 14-03-2010 - 03:13

pate numai asha nu mai au nevoie de importuri cu fiintze …
JD

stanescu 14-03-2010 - 08:59

pai daca te duce capu o sa intelegi ca profitu e in munca ei peste program, cat de mic e profitul ala exista, cat priveste partea ca doctoru nu s-a pronuntat, poate n-ati inteles ca aici e voba de bani si cea mai simpla solutie e sa fie de vina mortul, nu mai conteaza ca a muncit acasa pana i-a venit rau conteaza ca nu s-au pronuntat legistii…ce-aveti ma in cap kkt? valverde tu ce pla mea esti purtator de cuvant la vreo adunare de maimutoi corporatisti?

ValVerde 14-03-2010 - 14:28

Stanescule, ai gindire profunda.

Tu stii ca nefericita a murit din prea multa munca. De unde stii?
Daca toti cei care isi iau de lucru acasa ar muri, ar ramine tara pe mina unora ca tine. Voi stiti cum sa NU faceti profit nici unei multinationale.

Si daca cumva doctorul inca nu s-a pronuntat, e pentru ca e corupt. O stii tu si pe asta. Si bineinteles ca de asemenea stii ca multinationalele au probe false…doar de aia sint multinationale !
Esti sindicalist?

Am o lozinca pentru tine:

NOI NU MUNCIM, NOI NU GINDIM !!!

Adrian D 14-03-2010 - 15:08

De unde pana unde „Ipsos interactive Services”, multinationala? O fi vreo Microsoft, Foster Wheeler, ori Heidelberger Cement si nu stim noi! Nu e vorba decat de vreo franciza condusa de vreun fiu imbecil de activist PCR! Asta neinsemnand ca tatal era vreun geniu…

shmil 14-03-2010 - 20:09

ce sar maimutoii fericiti sa lucreze la multinationale. munciti pana va vine rau mamutzelor ca sa aveti bani de cluburi. fitze si tzoale de dorpbanti

Nellu 14-03-2010 - 20:38

Te fac fericit :este pe gratis

Curva ordinară de jidancă Madonna va fi protejată de zombi antrenați în Israel”

Nu degeaba i se spune Curva muzicii pop. La Bucureşti, Madonna va fi păzită mai ceva ca un şef de stat. Din momentul in care va pune piciorul pe pământ românesc şi până se va urca în avion pentru plecare, Libertatea a aflat că securitatea vedetei va fi asigurată de peste 400 de luptători BGS, special antrenaţi.

Pe lângă fioroşii bodyguarzi, înarmaţi până în dinţi, care vor avea în permanenţă glonţul pregătit pe ţeavă, vor exista şi agenţi sub acoperire – bărbaţi şi femei – infiltraţi în public. Aceştia se vor comporta ca nişte fani veritabili, dar gata să intervină în orice clipă, cu preţul vieţii.

Desprinşi parcă din filmele cu James Bond, agenţii ascunşi printre spectatori vor fi dotaţi cu arme de ultimă generaţie, pitite în îmbrăcăminte, cu ochelari cu infraroşii şi sisteme de emisie-recepţie bine camuflate. Doar echipamentul tehnic al acestor agenţi speciali, fără să punem la socoteală costumaţia şi armamentul propriu-zis, costă cel puţin 2.000 de euro. Şi asta nu este tot. La securitatea divei vor participa şi câţiva luptători BGS antrenaţi de forţele militare israeliene, specializate în lupta împotriva teroriştilor.Spre exemplu, în urmă cu trei ani, la Moscova, în Rusia, diva a cerut ca la spectacol să fie prezenţi 10.000 de soldaţi înarmaţi, care să ţină sub control mulţimea. Pe de altă parte, în Israel, în anul 2007, cântăreaţa a avut gărzi de corp doi agenţi ai Mossad-ului (Serviciul de informaţii israelian), în afară de ceilalţi cinci bodyguarzi.
Sa nu va duceti la concertul acestei curve ordinare.

Ştiri Internaţionale pentru Oameni cu Ascendenţă Europeană

http://stiri.ronatvan.com/2009/08/25/curva-ordinara-de-jidanca-madonna-va-fi-protejata-de-zombi-antrenati-in-israel/

Huhu 14-03-2010 - 23:00

Comentariile tale spun ca nu ai creier, SPUN CA ESTI UN ROBOT-COMPUTER EVREIESSC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Huhu 14-03-2010 - 23:07

Stanescule fi sigur ca cacanarul Valverde si computerul-robot Nellu sunt roboti ai multinationalelo wvewiwati!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nuinteleg 15-03-2010 - 11:35

un roman sa moara de prea multa multa munca ? HA ha ha , nu mai pot de ras ….si nu vorbim de munca fizica ci de munca intelectuala !!!! pai uitati-va la huhu , cat se chinuie dansul sa scoata doua vorbe , si alea scrise cu litere mari , sa para mai multe …si nu a murit…

me 20-04-2010 - 06:53

„Oficialii au anuntat ca Carmen Ramona Ciciu a fost supusa ultima oara unui control de medicina muncii in luna decembrie a anului trecut, in urma caruia a obtinut rezultatul „apt”. ” – mai stim noi un caz cand a facut un control, a fost declarata apt si la 2 zile parca a murit… traiasca spaga din medicina romaneasca… parca tot centrul unirea era…

„Angajatorul a precizat ca programul normal de lucru al femeii era de opt ore, plus o ora pauza de pranz (9.30 – 18:30), iar in perioada ianuarie – martie 2010, durata medie de lucru a fost de opt ore si 30 de minute.” – LOGIC… pebntru ca lucrul peste programe se face FARA ACTE !!! nu semnezi nimic ca ramai peste, deci legal nu esti la servici.

firleme sunt acoperite pentru ca legea e de kko si oamenii fraieri

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS