Acasa Actualitate-InternaPolitica interna UPDATE-Socialiştii europeni vor să scape rapid de Severin-PSD

UPDATE-Socialiştii europeni vor să scape rapid de Severin-PSD

scris de P.C.R.
28 afisari
UPDATE ora 23.20-Eurodeputatul PSD Adrian Severin a declarat că a convenit cu Martin Schultz, luni seara, să se retragă din grupul socialiştilor europeni, dar a adăugat că nu îşi va da demisia din Parlamentul European.
Adrian Severin a spus că înţelege problema pe care grupul socialist o are „legat de votul şi de electoratul său„. El a precizat pentru Mediafax că din acest motiv i-a transmis lui Martin Schultz, liderul socialiştilor din PE, că se retrage din acest grup până la finalizarea tuturor investigaţiilor care îl vizează.
Liderul socialiştilor europeni, Martin Schultz, îi va cere demisia lui Adrian Severin din funcţia de europarlamentar, luni seara.

 

Adrian Severin va fi exclus urgent din Parlamentul European

Europarlamentarul Adrian Severin acuzat de luare de mită-foto Mediafax

Dacă acesta va refuza, va începe o procedură de excludere din grupul parlamentar socialist, a declarat, pentru Mediafax, Armin Machmer, purtător de cuvânt al lui Schultz.

„Martin Schultz îi va cere lui Adrian Severindemisioneze din funcţia de europarlamentar, să îşi depună mandatul, asemenea celorlalţi doi eurodeputaţi”, a declarat, pentru Mediafax, Armin Machmer, precizând că, înainte de orice, Schultz va asculta şi versiunea lui Severin.

Machmer a spus că întâlnirea lor este programată imediat ce Severin va ajunge la Bruxelles, în jurul orei 19.30 (20.30, ora României).

„Dacă nu îşi va prezenta demisia, va începe o procedură de excludere a acestuia din grup (n.r. din grupul sociali;tilor”, a adăugat el.

19 comentarii

Ciu Huhu 21-03-2011 - 19:29

AVREUL A. Severin nu face de rusine doar Romania, face de rusine si socioalistii europeni, ai EUROPEI INTREGI!

Ciu Huhu 21-03-2011 - 19:31

socialistii nu socioalistii.

Ciu Huhu 21-03-2011 - 19:33

EVREUL nu AVREUL.

Timotei 21-03-2011 - 19:39

Hahaha, muculita s-a repezit la dulceata si Basescu i-a tras una cu pliciul. Sanchi „ziaristi”, erau platiti de la Cotroceni.

Timotei 21-03-2011 - 19:39

muslicuta nu muculitza

Timotei 21-03-2011 - 19:40

musculina nu muslicuta

Timotei 21-03-2011 - 19:41

ba nu, musculitza nu musculina!!!!!!!!!!!!!!!!!

Timotei 21-03-2011 - 19:41

o insecta huhuliceasca

Ciu Huhu 21-03-2011 - 21:56

Sictir jegosule portocaliu!

neacsum 21-03-2011 - 19:59

Ne-am umplut din nou de respect. Clasa politica romaneasca granzii de Dambovita ne reprezinta cu succesuri indiferent din ce partide fac parte. Banii nu au miros, nu au culoare politica, obrazul e gros, ceilalti doi implicati si-au dat demisia , romanul tare pe picioare,nu si nu. Pai ce l-a facut pe el un ziarist ? Severin inca se mai crede in parlamentul Romaniei, unde nu exista demisii si nu se renunta la imunitate, iar colegii sar in sprijinul faptuitorului. Cine ii explica ca nu este in senatul Romaniei ?

Ciu Huhu 21-03-2011 - 21:54

Matale-i zici roman lui Severin? Lumea vorgheste pe la colturi ca-i evreu, ginere al evreului Brucan , n-asa?

denali 21-03-2011 - 22:43

Dle ziarist Neacsu , onorabilul Adrian Severin , acum cativa ani , era unul din contributorii ziarului dlui Sorin Rosca Stanescu , care se numea : Ziua…

In acele articole dl Severin , explica glotelor mioriticer, ce, si cum se manaca democratia, justitia, cum se poate combate coruptia si alte boli politice…

Imi aduc aminte de articolele dlui Severin ,erau foarte adanci , scrise de un adevarat macedamiacian , un adevarat intelectual care nu a produs absolut nimic in viata lui ,ci numai a debitat idei teoretice ,datr mai ales imi aduc aminte cat de lungi erau articolele dlui Severin,,,apropae atat de lungi cat cuvantarile lui fidel castro si ale lui obama…unele articole pe tema democratiei aveau 3,4sau chiar 5 parti care apareau zilnic , ptr. a fi siguri ca gloatele au timp sa-si insuseasca si sa absoarba ideile dlui Severin , peste noapte…

Acest individ a fost unul din contributorii ziarului defunt al dlui Sorin Rosca Stanescu…

u s 22-03-2011 - 07:39

Si ce legatura are una cu alta ba tampitule?

corcodel 21-03-2011 - 22:11

tupeul nepotului anei pauker si neamul lui brucan (pe bune) nu are margini, cum nu are margini tupeul lui bogdan olteanu, al fetei aleia de la guvern – wass, al lui petre roman, si al mutor altor odrasle de nomenklaturisti …se pare ca sunt mai tari decit „tablagii” lyui basescu

Marian 22-03-2011 - 07:32

Nu se atinge nici un ziarist sau cititor de legatura Adrian Severin si Sebastian Bodu, doi parlamentari inculti care beau apa cu 66% hidrogen si sunt alarmati. Ar trebui sa se alarmeze pentru aranjamentele antiomanesti facute pe sub masa si de spagile luate de la privatizare si de la ANAF. Cei doi au ajuns europarlamentari pe filiera evreiasca si s-au inteles de minune daca asa le-a fost dat ordinul. Cred ca au inceput sa intelega si europenii jocurile murdare ale unor eurodeputati romanai.
Este interesant tupeul si lipsa de caracter a alui Severin de anu-si da demisia pentru ca a luat spaga. Aici apar paranoia si lipsa de onoare a acestuia, crezand ca fara el nu se mai poate face politica in Romania si in Europa. Sigur va gasi el o alta masa la care sa cante ca de muncit , nu a muncit cinstit nici pe vremea lui Ceausescu.
Doar este avocat si la ei munca este mai rara in schimb hotia si inselaciunea cat cuprind!

Romeo2110 22-03-2011 - 08:56

Avreul A. Severin face ceea ce au facut avreii cu Romania in ultimii 20 de ani, inceopand cu Petre Newlander Roman.
UE este condusa si administrata de avrei; daca nu se astampara, dl Martin Schultz o sa se aleaga cu un „vot de blam” din sovietelor care conduc din umbra URSS-ul european.

Cat despre dl Severin, o sa fie mersi bine; cu timpul o sa si avanseze dar probabil ca in pozitii mai putin vizibile, dupa model Kissinger.

Banatanul 23-03-2011 - 04:15

Fapta Euro Parlamentarului A. Severin nu este una neobisnuita din contra este modul legal prin care orice parlamentar isi cistiga comoditatea vietii private. De cind parlamentele lumii sunt ocupate de Proletari si Burghezi acestia traiesc din acest fel de comert al influientei fara ca cineva sa sufle cum stau lucrurile.

Burghezii si Socialisti de-opotriva cu afaceri, cumpara influienta celor de la putere pentru a introduce proiecte de legi avantajoase pentru afacerile lor private in parlament. In oricare parlament din lume se intimpla acelasi lucru ca urmare a Revolutiilor de la Paris, Pasoptiste si Bolsevice.

Razvratitii Proletari si Burghezi (Socialisti, Social-Democrati, Democrati si Liberali) nu pricep ca nici o revolutie nu a adus ceva bun omului ci numai hotii, santaj, constringeri, crima, ura si dispret fata de aproape.

Uniunea Europeana nu va rezista cu un parlament format din Proletari si Burghezi.

Uniunea Europeana va fi o Uniune de Regate si din care va face parte si Regatul unit al Romanilor.

Aceasta uniune va fi condusa de cea mai longeviva Dinastie Imperial Europeana si Binecuvitata de Dumnezeu, Casa de Habsburg.

Bumerang 23-03-2011 - 13:07

Bun Banatene,

am inteles problema cu democratia si cu „parlamemtele de burghezi si proletari”. Tu cu ce soplutie vii? Vrei sa fie la conducere dinastii, care crezi ca vor fi mai corecte? Problema nu este una de clase, ci una care tine de om, indiferent ca e proletar, burghez sau nobil!

Nu uita ca si nobilimea , se vindea, otravea, razboia, cu sine sau cu alti dusmani pt putere. Aici nu snut diferente majore.
Iar cu pamantul astazi nu mai rezolvo toate problemele, pt ca pe ogor nu cresc nici masini si nici computere.

Solutia este o descentralizare puternica pana la nivel local. Statele care se bazeaza pe ea, (Elvetia de ex, dar si Germania) au un nivel de trai ridicat.

Desentralizare, pt ca pe plan local politicianul ales da ochii cu alegatorii zilnic! Si il si cunoaste lumea, din viata de zi cu zi. Pe cand niste parlamentari de la centrui sunt anonimi, pana nu apara in ziar.
Astfel Centrul trebuie sa fie suma, sau numitorul comun al provinciilor, si nu INVERS, cel care dicteaza de sus in jos!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult