Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Solomon se poate întoarce la Primăria Craiovei

Solomon se poate întoarce la Primăria Craiovei

scris de M.I.
4 afisari

Antonie Solomon îşi va putea relua atribuţiile de primar, a decis, joi, Curtea de Apel Galaţi, care a menţinut astfel o decizie a Tribunalului, sentinţa fiind definitivă.

antonie_solomonSolomon a fost suspendat din funcţia de primar în martie 2010, după ce a fost arestat pentru fapte de corupţie

În 8 iulie, Tribunalul Galaţi a judecat o cerere a avocaţilor lui Solomon de înlocuire a interdicţiei de a părăsi localitatea cu cea de a părăsi ţara. Magistraţii Tribunalului Galaţi au admis cererea avocaţilor.

În noua decizie a Tribunalului Galaţi, care a acceptat înlocuirea interdicţiei, nu mai este cuprinsă însă şi interdicţia ca Solomon să îşi exercite funcţia de primar.

Procurorii DNA au atacat cu recurs decizia, recursul fiind judecat joi la Curtea de Apel Galaţi, scrie Mediafax.

Magistraţii Curţii de Apel Galaţi au respins recursul procurorilor, astfel că Solomon îşi va putea exercita funcţia de primar, a declarat Irina Boldea, reprezentanul Departamentului de comunicare al Curţii de Apel Galaţi.

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, lider al PDL Craiova, a fost arestat preventiv în 3 martie 2010, pentru luare de mită în formă continuată, uz de fals şi fals intelectual. El a fost încarcerat la Penitenciarul Colibaşi, iar în 7 iulie 2010 a fost transferat la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi.

În 10 martie 2010, Solomon a fost suspendat din funcţia de primar, prin ordin al prefectului de Dolj.

2 comentarii

o profesoara 22-07-2011 - 15:19

Foarte bine! Abia il asteptam. Habar n-aveti si nu credeti cat s-a schimbat in BINE orasul nostru de cand e primar Dl Solomon.
Nu ne intereseaza ce si cum rezolva totul, dar veniti in Craiova, si IARNA sa vedeti ce nu veti vedea, nici la PARIS !
Felicitari, Dle PRIMAR !

YAAKOV 24-07-2011 - 09:37

Este posibil sa i se fi soptit la ureche sa nu mai calce prin Primarie, ca da nu face asa. il salta din nou.
Solomon poate sa candideze din nou pentru functia de primar, cu sanse foarte mari de a fi ales, dar dupa ce pleaca Basescu de la putere.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult