Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Solutia Voiculescu: Greva fiscala a firmelor

Solutia Voiculescu: Greva fiscala a firmelor

scris de Ziua Veche
5 afisari

Presedintele fondator al PC , Dan Voiculescu, spune ca firmele private nu ar trebui sa plateasca taxele vreme de o luna, pentru a demonstra incompetenţa Guvernului Boc.

„Noi trebuie sa demonstram ca Guvernul Boc ne afunda intr-o recesiune care, dupa calculul meu, poate deveni depresie. Este un mod in care putem ca sa avem un rezultat. Pentru ca altfel vorbim la talk-show-uri, trebuie facut ceva”, a declarat parintele Antenelor Dan Voiculescu, la Realitatea TV detinuta de S.O. Vantu.

Voiculescu susţine ca, daca firmele ar face greva fiscala timp de o luna, plata pensiilor si a salariilor nu va fi afectata.

„Ar trebui sa gandim o greva fiscala, adica nimeni din Romania, o luna de zile, sa nu plateasca taxele pentru ca nu se va putea lua nimic impotriva acestui front comun al firmelor care au tras dupa ele dezvoltarea economica. Avem posibilitatea sa facem greva fiscala fara sa afectam plata pensiilor si a salariilor”, a explicat Voiculescu, citat de Realitatea.net.

Totodata, Dan Voiculescu acuza mafia din PDL, „Domnul Vladescu are intalniri cu doamna Udrea, domnul Berceanu, si i se spune „Nu te atinge de ala, ala, ca m-au sprijinit in campanie”.


0 comentariu

ulivia 10-03-2010 - 14:09

Dinu cornel ,alt securist tradator…
Ce motive de colaborationist ceausiSto-comunist are de-l apara pe asasinul kgb-ist iliescu ion si pe femeia lui.Iata ca aflam ceva nou,bolsevica nina face ..politica…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS