Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Sondaj CCSCC. Ponta, sub 40% în primul tur de scrutin

Sondaj CCSCC. Ponta, sub 40% în primul tur de scrutin

scris de A.A.
6 afisari

Victor Ponta a scăzut considerabil în ochii alegătorilor, arată un sondaj CCSCC. Premierul s-ar bucura de mai puțin de 40% din opțiunile de vot, iar Klaus Iohannis, de 30%.

Victor Ponta a scăzut considerabil în ochii alegătorilor.

Victor Ponta a scăzut considerabil în ochii alegătorilor.

Potrivit aceluiași sondaj CCSCC, pe locul III în topul preferinţelor alegătorilor se află Monica Macovei, cu 7%, urmată de Călin Popescu Tăriceanu (6%), Elena Udrea (6%), Dan Diaconescu (4%), Teodor Meleşcanu (3%), Kelemen Hunor (3%), Corneliu Vadim Tudor (2%).

Dacă în turul al doilea ar ajunge Victor Ponta şi Klaus Iohannis, fiecare ar primi câte 50% din voturi, arată același sondaj.

Cercetarea mai arată că, din totalul repondenţilor, 50% sunt convinşi că în România lucrurile se îndreaptă într-o direcţie greşită şi doar 40% cred că lucrurile se îndreaptă într-o direcţie bună în România.

Datele au fost culese în perioada 21 – 24 octombrie 2014, de la 919 subiecți. La un interval de încredere de 95%, marja de eroare la nivelul întregului eşantion este de +/- 3,2%.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult