Acasa Actualitate-InternaPolitica interna SONDAJ gândul: Câţi români l-ar mai vota pe Băsescu

SONDAJ gândul: Câţi români l-ar mai vota pe Băsescu

scris de A.P.
6 afisari

Un sondaj online realizat de gândul.info arată că Traian Băsescu încă mai are un electorat bine închegat şi că multă lume l-ar vota din nou. Potrivit Constituţiei, însă, actualul şef de stat nu are voie să mai candideze pentru un nou mandat.

Traian Băsescu, un personaj încă popular.

În 2004, Traian Băsescu a fost ales preşedinte, din partea alianţei Dreptate şi Adevăr, fiind primul cu un mandat de cinci ani. Atunci, şeful statului l-a învins pe Adrian Năstase, candidatul PSD.

În 2009, Băsescu a fost ales din nou preşedintele României, din partea PDL, reuşind să-l învingă pe Mircea Geoană, la o diferenţă foarte mică de voturi.

Cu zece ani petrecuţi la Cotroceni, ani destul de controversaţi, mai ales în contextul în care a trecut prin două suspendări, Traian Băsescu se apropie de finalul celui de-al doilea mandat, la sfârşitul lunii decembrie. Potrivit Constituţiei, un preşedinte poate avea maxim două mandate, astfel că Băsescu nu mai are dreptul să candideze şi a treia oară.

7 comentarii

digital 31-07-2014 - 18:41

sondajul ăsta reprezintă cumva lăbarii care mai citesc …mizeria …gândul?!

Cretinu USD-USL-PSD 01-08-2014 - 09:36

da, si cretini ca tine care posteaza zilnic, retardat mintal….

mircea 01-08-2014 - 09:59

cand unde si cum a castigat Basescu ???nici in 2000 la primarie,nici in 2004,nici in 2009,in toate siruatiile Mircea Geoana a tradat si vandut PSD si aliatii in favoarea intereselor clanului Basescu&securitatea.Doar asta-i este meseria lor celor de la externe: Gioana,Melescanu si…Diaconescu

UnUL 04-08-2014 - 07:41

Cum scriam cândva, există 2 oameni în România care nu au pierdut niciodată o confruntare electorală directă: Traian Băsescu și Emil Boc.

Ionel 04-08-2014 - 08:09

Depinde de numarul sacosilor de la Bercea si alti interlopi. De fapt, nu art fi mai usor ca PDL sa-l propuna la presidentie pe Basica? Uite asa mai scapati si voi de intermediari si-l vedem pe fiul lui Bercea Mondialul presedinte. E tanar, e destept si e fanionul liberal basist si dupa aia schimbati sigla electorala cu o salba de aur. Va dau si o lozinca:
,,Mancateas, se rezolva!”

jan dinu 04-08-2014 - 08:54

— INfractorule ,rostul tau aici este sa-i tzii trena
— VARANULUI — !! Poate te oferi sa i-o tzii shi la
parnaie … Tick tak ,VARANU e legat !!
AZI !!!!!! –:)))))))
JD-USA

Ionel 04-08-2014 - 10:11

@Jan Dinu: Vad ca ai experienta ca numai la mangleala te gandesti! Inca un cocalar american care face pe desteptul care din femeie de serviciu se crede prim ministru.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult