Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Sondajele arată că între Ponta şi Iohannis e o diferență de maxim 1%

Sondajele arată că între Ponta şi Iohannis e o diferență de maxim 1%

scris de A.H.
6 afisari

Potrivit unui recent sondaj intern al ACL, diferența dintre Ponta ;i Iohannis este sub 1%.

Sondaje  între Ponta şi Iohannis

Sondaje între Ponta şi Iohannis

El a acuzat PSD că folosește sondajele efectuate la comanda sa în scop manipulator. „Aceste sondaje sunt folosite pentru a induce în electorat ideea că un anumit candidat stă senzațional de bine și nu are rost să mai votați, că oricum câștigă Ponta. Este o manevră electorală și sper să nu fie foarte mulți alegători care cred. Sondajele de partea echipei Ponta arată că este o diferență mai mare, sondajele noastre arată, și pot să vă spun că nu au fost manipulate, o diferență, în ultima săptămână, între noi, de maximum 1%, care este considerabil sub marja de eroare. Suntem la egalitate”, a afirmat Iohannis, la Digi 24.

Candidatul ACL a susținut că nu este necesar ca toate sondajele să fie făcute publice, adăugând că actuala competiție electorală este „deschisă”.

Candidatul Alianței Creștin Liberale (ACL) la funcția de președinte al României, Klaus Iohannis, a declarat, joi seară, că, potrivit unui recent sondaj intern al ACL, diferența dintre el și candidatul PSD-UNPR-PC este sub 1%.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult