Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Sorin Frunzăverde: Greşeala PDL e că a guvernat arogant

Sorin Frunzăverde: Greşeala PDL e că a guvernat arogant

scris de A.B.
7 afisari

Sorin Frunzăverde, fost prim-vicepreşedinte al PDL, a criticat conducerea PDL despre care spune că este vinovată de situaţia din partid şi de relaţionarea cu Opoziţia.

sorin frunzaverde„Cred că principalul vinovat de această situaţie creată în PDL şi în relaţionarea cu Opoziţia este conducerea partidului, un grup care a confiscat conducerea partidului şi care nu a înţeles că politica se face altfel, pornind de la elementara relaţie dintre Putere şi Opoziţie”, a afirmat Sorin Frunzăverde, invitat la Antena 3.

Întrebat ce i-ar reproşa preşedintelui Traian Băsescu, Frunzăverde a spus că acest lucru i l-ar spune în particular, între patru ochi, nicidecum într-o emisiune.

În opinia lui Frunzăverde, principala greşeală a PDL a fost greşeala guvernamentală.

„Am dat dovadă de multă aroganţă în actul guvernamental”, a susţinut fostul prim-vicepreşedinte al democrat-liberalilor.

El a recunoscut că viaţa politică românească a devenit tensionată în momentul în care discursul politic a devenit violent în anii ’97 – ’98.

„Eu sunt adeptul unui alt tip de discurs şi conversaţie politică”, a subliniat Sorin Frunzăverde.

În ceea ce priveşte moţiunea de cenzură, UMF Târgu Mureş, Frunzăverde crede că dacă va trece, vom asista imediat la evoluţii spectaculoase pe scena politică din România, în special pe scena puterii politice

În opinia sa, dacă moţiunea de cenzură va fi adoptată de Parlament, ar trebui numit un guvern de largă majoritate naţională, care să gestioneze problemele ţării până la alegeri şi problema alegerilor.

„Cred că această moţiune trebuie să treacă”, a subliniat Frunzăverde.

1 comentariu

gina 07-04-2012 - 13:31

SI GRESEALA TA BAI FRUNZA VERDE DE SUSAI E CA ESTI CEL MAI AROGANT.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult