Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Sorin Frunzăverde: Viitorul şef al PDL va fi Vasile Blaga

Sorin Frunzăverde: Viitorul şef al PDL va fi Vasile Blaga

scris de A.H.
6 afisari

Sorin Frunzăverde, vicepreşedinte al Partidului Democrat Liberal, spune că Vasile Blaga va câştiga alegerile interne la Convenţia Naţională de la sfârşitul acestei săptămâni

Sorin Frunzaverde si Vasile Blaga

Emil Boc nu va fi un câştigător pentru că moţiunea propusă de Vasile Blaga – „O Românie dreaptă, O Românie europeană” – reprezintă o alternativă politică sigură„, a declarat, pentru Agerpres, Sorin Frunzăverde.

El susţine că PDL va rămâne unit şi după Convenţia Naţională, iar noul Birou Permanent Naţional al formaţiunii va fi format, conform cutumei, din reprezentanţi ai tuturor moţiunilor concurente.
Aşa cum am mai spus, de-a lungul anilor, numărul funcţiilor din Biroul Permanent Naţional a fost conform cu procentele pe care fiecare moţiune le-a obţinut„, a precizat Sorin Frunzăverde.
Deşi iniţial a anunţat că va candida pentru funcţia de preşedinte al Partidului Democrat Liberal, Sorin Frunzăverde a semnat, ulterior, pentru moţiunea cu care candidează Vasile Blaga la Convenţia Naţională.

Am semnat pentru Vasile Blaga pentru că moţiunea susţinută de acesta este aproape comună cu cea gândită de mine. Prin urmare, voi candida la funcţia de prim-vicepreşedinte al partidului„, a precizat Sorin Frunzăverde.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult