Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Sorin Oprescu nu exclude candidatura la președinție

Sorin Oprescu nu exclude candidatura la președinție

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat răspunzând unei întrebări privind o posibilă candidatură la preşedinţie, că nu exclude „absolut nimic”.

Sorin Oprescu nu exclude candidatura la președinție (foto:animalzoo2.ro)

Întrebat într-o emisiune de la România TV dacă exclude o candidatură pentru Cotroceni, edilul a spus: „Nu exclud absolut nimic. În viaţă, nu exclud nimic”.  În acelaşi context, întrebat dacă a fost căutat de partide mari, Oprescu a răspuns: „Dacă sună cineva la uşă, deschid uşa. (…) Să fiu eu sănătos de câte ori au sunat. Eu am relaţii bune cu toată lumea”.

În aceeaşi emisiune, lui Oprescu i s-a spus că se bucură de un procent important de încredere în rândul românilor, conform unor sondaje, replica lui fiind că se simte „foarte mândru” auzind asta, potrivit mediafax.

7 comentarii

mircea 24-12-2013 - 10:54

cine sa-l voteze pe acest gurlangiu???,care sub administratia lui si a lui Basescu orasu pute a hazna ,administratia nu s-a reformat,restructurat,tot 15 primari si 266 de consilieri care au numai privilegii,drepturi,contracte care nu-si justifica valoarea in raport cu calitatea si nici o responsabilitate.Un singur exemplu nu cu mult timp in urma cu 1$ puteai sa cumperi 25mc de apa potabila,azi cu 1$ nu poti cumpara nici 1mc de apa care pute,are nisip, mal si nu este potabila.Unde este siguranta si securitatea platitorului captiv de taxe,impozite si dari.

Antibasistul 24-12-2013 - 14:53

Oprescu-i evreu, daca e ales presedinte, avem si presedinte si premier evrei, mama lui Ponta-i evreica!

Antibasistul 24-12-2013 - 14:58

Oare cind va avea Israelul si presedinte roman, si premier roman?

tomi 24-12-2013 - 15:06

Huhule, in guvernul anterior Israelul a avut cinci ministri romani. Acum in guvernul actual sint trei ministri romani. Desigur ca sint cei mai buni si capabili.

Ad 24-12-2013 - 15:06

Cand o sa le dea iranienii o bomba nucleara in cap si Petre R in fata plutonului de ex. la Targoviste.

Titircă Inimăbună 24-12-2013 - 15:09

Nu este nici o rusine sa te usture creierul daca nu-l utilizezi, trebuie sa porti basca si pui in ea frunze de aloe tocate cat sa o umple bine, iar de curge un pic de zeama in jos, iti pui un stergar pe gat, trece in 2-3 ani, dar trebuie sa gandesti cat de cat intre timp.

andra 24-12-2013 - 15:19

Si sef de contrainformatii.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult