Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Stavarache refuză alianţa cu Hrebenciuc

Stavarache refuză alianţa cu Hrebenciuc

scris de A.H.
4 afisari

Uniunea Social-Liberală abia constituită de liderii PSD şi PNL pare să nu funcţioneze la Bacău, şeful liberalilor băcăuani Romeo Stavarache refuzând să facă alianţă la nivel local cu PSD.

romeo stavarache“Respect voinţa partidului, dar o spun răspicat că nu voi preda niciodată Bacăul, pentru care am luptat foarte mulţi ani cu ei, din nou mafiei lui Hrebenciuc. Să nu uităm că dacă vrem să avem viitor, trebuie să nu uităm cine au fost Sechelariu, Iacobov şi chiar Hrebenciuc. Toţi au fost pesedişti şi chiar mai sunt în funcţii politice”, a declarat preşedintele PNL Bacău, Romeo Stavarache, citat de ziaruldebacău.ro.

Primarul Bacăului Romeo Stavarache a absentat de la lansarea şi semnarea protocolului Uniunii Social Liberale, sâmbătă, la Bucureşti.

„Există soluţii peste tot, cu condiţia să avem mai multă înţelepciune. Uniunea nu a fost pentru domnul Stavarache, a fost facută pentru români. Orgoliile şi disputele personale sunt mult mai puţin importante”, spune preşedintele PSD Victor Ponta.

1 comentariu

Buta Dumitru 11-02-2011 - 21:17

Are dreptate STAVARACHE. Daţi afară din PSD mafioţii citaţi de domnul stavarache. Şi apele se vor linişti.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult