Steaua României pentru Kovesi, cadoul lui Băsescu | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Steaua României pentru Kovesi, cadoul lui Băsescu

Steaua României pentru Kovesi, cadoul lui Băsescu

scris de M.A.
7 afisari

Traian Băsescu a decorat-o pe Laura Codruţa Kovesi cu Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Cavaler.

Steaua României pentru Kovesi, cadoul lui Băsescu

Steaua României pentru Kovesi, cadoul lui Băsescu (foto: evenimentuldebotosani.ro)

„Astfel, în semn de înaltă apreciere pentru activitatea desfăşurată timp de şase ani la conducerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi pentru meritele deosebite în îndeplinirea actului de justiţie în România, domnul preşedinte Traian Băsescu conferă Ordinul NaţionalSteaua României în grad de Cavaler doamnei Laura Codruţa Kovesi, procurorul-general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie”, se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Mandatul Laurei Codruţa Kovesi în fruntea Ministerului Public s-a încheiat începând cu data de 2 octombrie, procurorul Daniel Morar, şeful DNA, preluând, pentru o perioadă de şase luni, interimatul în funcţia de procuror general al României. Kovesi şi-a prezentat luni un bilanţ al celor şase ani la şefia Ministerului Public, obiectivele asumate la preluarea funcţiei în 2006, precum şi situaţia existentă în acel moment.

În prezent, atât la DNA, cât şi la Parchetul General conducerea este interimară, mandatele şefilor acestor instituţii expirând la 12 august 2012 şi, respectiv, pe 2 octombrie 2012. În luna august, mandatul procurorului-şef al DNA, Daniel Morar, a fost prelungit tot pentru o perioadă de şase luni.

4 comentarii

digital 02-10-2012 - 14:50

bomboana de pe colivă!

Pribeagul 02-10-2012 - 21:42

Ce sa mai faca si ei? Nu mai au ce face. Toti hotii sunt la puscarie, la bugetul de stat nu mai atenteaza nimeni, evaziunea fiscala a fost demult eradicata, cheltuielile cu salariile si pensiile nesimtite, frunze de promovare a tarii, bunuri si servicii, reclame, proiecte, studii, fezabilitati, asistenta, bodiguarzi, unguente si parfumuri s-au redus, lumea e fericita si multumita… Rapoartele MCV nu se mai termina, si asta numai pentru a scote in evidenta an de an marile succese obtinute…

Nu ne mai avem nimic de facut, eventual concedii, copii… Hai sa ne decoram!

BULA 03-10-2012 - 05:00

Mai bine ii dadea o sula mecanica, cu motor cu turatie reglabila, in grad de „al doilea sot”, s-o scarmene bine si sa-i creasca randamentul (infim) in munca de depistare a coruptilor.

Mariana Cristescu 03-10-2012 - 10:56

Gestul nu trebuie să ne surprindă. Dl preşedinte l-a decorat şi pe Tökés Lászlo, Iuda jucătoare la două capete, care din faşă visează la fărămiţarea României şi „europenizarea” Transilvaniei, adică alipirea ei la Ungaria Mare. E vremea când bufonii devin eroi. Doar se apropie alegerile…, nu?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult