Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Stelian Fuia: Moţiunea de cenzură a USL, nu va trece

Stelian Fuia: Moţiunea de cenzură a USL, nu va trece

scris de A.B.
1 afisari

Stelian Fuia susţine că plecările din PDL s-au încheiat, iar moţiunea de cenzură a USL a fost doar o momeală politică pe care câţiva parlamentari democrat-liberali au muşcat-o.  

stelian fuia

foto: qbox.ro

„Plecările din PDL s-au încheiat şi deşi nu se poate spune că partidul nu este afectat, pentru că este, PDL merge mai departe învăţându-şi lecţiile pe care le are de învăţa”, a declarat democrat liberalul Fuia.

El recunoaşte că s-au făcut greşeli – iar una dintre greşeli a fost încrederea dată unor oameni care acum este evident că nu o meritau.

Cât despre moţiunea de cenzură a opoziţiei,  Ministrul susţine că ea nu va trece.

„Acum este clar că însă scopul moţiuni USL nu a fost o discuţie pe teme de guvernare – pentru că USL habar nu are despre teme de guvernare – ci a fost doar o momeală politică de atras oameni din PDL, o momeală pe care din păcate câţiva parlamentari ai PDL au muşcat-o”, a declarat, pentru Mediafax, Fuia.

După campania de racolări pe care a desfăşurat-o PNL, toată lumea s-a lămurit că bunul simţ promis odată de Crin Antonescu nu era decât o mare minciună electorală – şi asta este de ţinut minte. Nu este moment nici de regrete, nici de învinovăţiri, PDL are o echipă, cu oameni şi mai vechi şi mai noi, care are însă suficientă experienţă politică, care a trecut prin momente grele şi în trecut; şi care are o imagine clară asupra a ce trebuie făcut pe mai departe chiar şi în condiţiile acestea dificile politic, susţine Fuia.

USL a depus, miercuri, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Mihai Răzvan Ungureanu.

Documentul, intitulat „Opriţi Guvernul şantajabil. Aşa nu, niciodată!”, a fost depus la Birourile Permanente ale Senatului şi Camerei Deputaţilor.

Moţiunea de cenzură este semnată de 116 parlamentari, numărul minim necesar pentru iniţierea acestui demers. Documentul are 15 pagini şi este structurat pe trei capitole.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult