Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Stochiţă: Vanghelie joacă bambilici cu Elena Udrea

Stochiţă: Vanghelie joacă bambilici cu Elena Udrea

scris de A.B.
4 afisari

Cătălin Stochiţă, finul lui Marian Vanghelie, şi-a anunţat candidatura ca independent la primăria sectorului 5. Este a doua oară când cei doi sunt adversari la primărie. În 2004, Stochiţă era sprijinit de către PSD, în timp ce Vanghelie candida ca independent pentru un al doilea mandat de primar.

catalin stoichitaLupta pentru fotoliul de primar al Sectorului 5 se anunţă una destul de dură. Stochiţă şi-a anunţat candidatura pe blogul său printr-o postare foarte virulentă la adresa naşului Vanghelie.

„După de 12 ani de administraţie „vangheliotă”, cred că ne-am săturat de mizeria dintre blocuri, de gropile din străzi, de câinii vagabonzi şi de mafia din pieţele agroalimentare. Suntem în secolul internetului, dar în Sectorul 5 încă mai avem străzi neasfaltate şi fără canalizare, demne de mahalaua interbelică”, scrie Stochiţă.

Acesta îşi acuză naşul nu doar de administrare defectuoasă a primăriei, cât şi de faptul că au fost comise fraude în folosirea banilor primăriei.

„Primarul sectorului 5 cheltuie banii pe revelioane faraonice şi se distrează prin Alpii Francezi şi pe la Washington sau joacă bambilici cu Elena Udrea – „fecioara” PDL pe banii poporului”, se revoltă finul împotriva naşului.

Stochiţă susţine că „Economat Sector 5” a fost adus în pragul falimentului, o situaţia similară regăsindu-se la Administraţia Domeniului Public din sectorul 5, care are conturile blocate din cauza tunurilor date de către cei care au condus-o succesiv.

„Diferenţele dintre mine şi Vanghelie sunt foarte mari şi ţin în primul rând de educaţie şi de caracter. Vanghelie a dat bacu’ la 35 de ani, iar eu am studiat Ştiinţe Politice şi m-am specializat în Relaţii Internaţionale şi Management Politic (…) Avem viziuni diferite de face politică, eu în interesul cetăţeanului din Sectorul 5, iar el în interesul „cetăţeanului” Vanghelie, subliniază Stoichiţă.

1 comentariu

A.I. 12-04-2012 - 10:12

Udrea,Vanghelie..s.a.m.d…o trupa de tzigani.Doamne,cum au ajuns aceste otrepe pe locuri de conducere.Sarmana Romanie!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult