Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Stolojan afirma ca nu mai vrea sa candideze pentru vreo functie in partid

Stolojan afirma ca nu mai vrea sa candideze pentru vreo functie in partid

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Prim-vicepresedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, luni, pentru Mediafax, ca amanarea alegerilor interne din PDL a fost o decizie „mai putin inspirata”, aratand ca el nu intentioneaza sa mai candideze pentru vreo functie in partid, ci lasa loc celor tineri.


„Nu intentionez sa candidez pentru vreo functie, eu sunt europarlamentar si trebuie sa facem loc tinerilor care s-au afirmat „, a spus Stolojan, care a evitat sa-i nominalizeze pe tinerii PDL carora „le face loc”.

Stolojan a evitat sa spuna si daca partidul ar avea nevoie de un alt presedinte. „Domnul Boc este un presedinte foarte bun, vor fi alegeri in partid si fiecare isi va face socotelile”, a adaugat liderul PDL.

Theodor Stolojan crede ca Emil Boc este „singurul presedinte de partid care aflat la guvernare si-a indeplinit, intotdeauna, obligatiile de presedinte de partid”, sedintele BPN ale PDL si reuniunile Colegiului Director fiind tinute „cu regularitate”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult