Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Sulfina Barbu: Ponta e un complexat politic care face de ruşine PSD

Sulfina Barbu: Ponta e un complexat politic care face de ruşine PSD

scris de Ziua Veche
4 afisari

Sulfina BarbuDeputatul PDL Sulfina Barbu a declarat că Victor Ponta „face de ruşine PSD” folosind, pe blog, „un limbaj de tânăr care tocmai a scăpat de la şcoala de corecţie”, ea afirmând că şeful PSD este „complexat politic”.


„Ponta face de ruşine PSD, un limbaj de tânăr care tocmai a scăpat de la şcoala de corecţie. Până acuma PSD sub conducerea lui Mircea Geoană avea totuşi un limbaj politic decent. Eu cred că doar complexele de inferioritate politică ale lui Victor Ponta atât faţă de proprii colegi cât şi faţă de Crin Antonescu pot explica ieşirile obraznice ale şefului PSD„, a spus Sulfina Barbu, pentru Mediafax.

Ea a arătat că ar fi cazul ca Mircea Geoană, „care are experienţa unei confruntări cu Crin Antonescu, să-i explice lui Victor Ponta că nu prin declaraţii obraznice va reuşi să obţină scoruri mai bune în sondaje decât liderul PNL”.

„Din păcate nu doar PSD are de pierdut din cauza limbajulu nepotrivit a lui Victor Ponta, ci întreaga clasă politică”, a adăugat Barbu.

Ea mai spus că „obrăznicia lui Ponta faţă de preşedintele României arată că şeful PSD este complexat politic”.

Pe de altă parte, Sulfina Barbu a spus că nu comentează afirmaţiile lui Ponta la adresa ei.

1 comentariu

digital 17-03-2011 - 22:49

comenteaza-l pe dementul care te conduce din functia suprema in stat!!idioata te-a mai facut mata!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult