Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Sulfina Barbu tanjeste la fotoliul lui Mircea Toader

Sulfina Barbu tanjeste la fotoliul lui Mircea Toader

scris de Ziua Veche
0 afisari

.Deputatul PDL Sulfina Barbu si-a dorit foarte mult sa-i sufle scaunul de lider al grupului parlamentar democrat-liberal din Camera Deputatilor pe care-l detine Mircea Toader. La inceputul sesiunii parlamentare s-a vorbit despre posibila inlocuire a lui Toader numai ca cei pe care si i-ar fi dorit pedelistii in fruntea grupului de la Camera au declinat ofertele facute. Surse din PDL au precizat pentru ziuaveche.ro faptul ca cei mai agreati pentru acest post erau Cezar Preda si Sever Voinescu, insa primul a spus ca nu este facut pentru o asemenea functie, iar cel de-al doilea a spus ca nu-i place. Pe de alta parte, pedelistii trebuie sa se intalneasca in cadrul Conventiei Nationale si sa se organizeze alegerile interne pentru noua conducere. In prezent, la nivelul conducerii PDL sunt analizate doua variante de lucru: alegeri pentru conducerea partidului pornind de „jos in sus”, dorita de o parte din liderii din teritoriu, efort care presupune mai intai alegeri in filiale urmate de o Conventie Nationala in luna iunie, si a doua alternativa, in care conducerea centrala sa fie aleasa prima. In cazul in care se va opta pentru acest scenariu de lucru Conventia Nationala a PDL ar urma sa aiba loc la sfarsitul lunii martie sau cel mai tarziu la inceputul lui aprilie. Vicepresedintele PDL Gheorghe Flutur a explicat ca in interiorul partidului nu s-a luat nicio hotarare cu privire la data organizarii acestor alegeri, dar s-a declarat convins ca in semestrul intai al anului 2010 aceste lucruri vor fi decise. Flutur a spus ca nu este de acord cu varianta alegerilor interne la sfarsitul lunii martie. Membrii comisiei de Statut au centralizat insa toate propunerile de modificare a documentului si se afla in grafic pentru finalizarea lui pana pe 15 martie, la acel moment putand fi declansate procedurile pentru alegerile interne din partid.

0 comentariu

Nellu 25-02-2010 - 17:03

Cele sapte minuni ale comunismului:

1. TOTI aveau de lucru.

2. Desi toti lucrau, NIMENI nu muncea.

3. Desi nimeni nu muncea, PLANUL se facea.

4. Desi planul se facea, NIMIC nu se gasea..

5. Desi nimic nu se gasea, TOTI aveau.
6. Desi aveau, TOTI furau.

7. Desi toti furau… NIMIC nu lipsea!

De ce nu ne-o fi placut?

VG 25-02-2010 - 17:29

Pacat ca dl Dorin Tudoran a dat-o la pace. Si-a dat demisia invocand motive care nu au nimic de a face cu dl Oprea. De ce sa-l pedepsesti pe Oprea findca Boc nu clarifica situatia institutului? Ideea era tocmai ca Tudoran sa-l ajute pe Oprea sa-l forteze pe Boc sa clarifice aceasta situatie. Dar asa, las’ ca o clarifica dom’ Volodica.

Vezi aici:

http://dorin2tudoran.wordpress.com/2010/02/24/precizare-2/

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS