Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Sumo (相撲) între buldogul Blaga şi pisicul Ponta (video)

Sumo (相撲) între buldogul Blaga şi pisicul Ponta (video)

scris de A.H.
4 afisari

Premierul Victor Ponta, preşedintele PSD, a fost prezent vineri la Timişoara alături de copreşedinţii USL Crin Antonescu şi Daniel Constantin pentru a-i susţine, la un miting electoral, pe cei 14 candidaţi timişeni pentru Parlament.

Sumo (相撲) între buldogul Blaga şi pisicul Ponta

El a declarat că s-ar fi bucurat dacă ‘buldogul’ Vasile Blaga ar fi candidat pe colegiul din Târgu Jiu ca să lupte cu ‘pisicul’ Victor Ponta. Ponta a reiterat importanţa creării USL, structură politică fără de care România nu ar fi scăpat de foştii premieri ai guvernelor PDL Emil Boc şi Mihai Răzvan Ungureanu, de Roberta Anastase sau de Elena Udrea.

‘La Târgu Jiu, Traian Băsescu l-a trimis pe un apropiat de-al său, pe mincinosul Dan Diaconescu. (…). Oamenii nu-l mai vor pe Traian Băsescu, nu mai vor PDL, ci îşi pun speranţele în USL. Este important să înţelegem cât de mare este responsabilitatea acestei încrederi a oamenilor. Dacă nu am fi construit USL, nimic din ceea ce am făcut azi în România nu ar fi fost posibil: nici să-l dăm jos pe Emil Boc, nici pe Ungureanu’, a spus Ponta.

Liderul PSD a punctat şi responsabilitatea majoră care va reveni USL după câştigarea alegerilor pentru a le face românilor un trai mai bun şi pentru a nu le înşela speranţele.

1 comentariu

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 01-12-2012 - 01:16

Amice ,treaba se prezinta niscaiva modificata ! EXX -BULDOGUL vasile a fost demantelat pina la castrare de CHIOMBE-lixu cu ocazia simulacrului de alegeri de la PORTO.kaka LII ! Si de atunci in loc de BULDOG cainele Vasile a devenit un biet pudell (FALCOS cei drept) dat pudell! Iar VICTORAS prinde aripi pe zi ce trece ! SOARTA pedelacilor este P E C E T L U I T A ! tzine KONT de ce ZACE TZAGANU!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult