Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Supărat pe Baconschi şi Preda, Prigoană: Nu mai candidez la locale

Supărat pe Baconschi şi Preda, Prigoană: Nu mai candidez la locale

scris de Marius Bâtcă
7 afisari

Supărat pe greii partidului, Silviu Prigoană nu mai candidează din partea PDL la alegerile pentru Bucureşti.

Silviu Prigoana (fin.ro)

Silviu Prigoana (foto: fin.ro)

Deputatul PDL Silviu Prigoană a anunţat miercuri că nu mai candidează din partea PDL la alegerile locale, fiind nemulţumit că „greii partidului Teodor Baconschi, Cristian Preda şi Theodor Paleologu nu îl consideră suficient de intelectual ca să reprezinte partidul.

„Am spus că nu mai candidez din partea PDL la alegerile pentru Bucureşti datorită faptului că greii între ghilimele ai partidului Theodor Baconschi, Cristian Preda şi Theodor Paleologu au o campanie împotriva mea, că nu pot reprezenta partidul”, a declarat pentru Mediafax Prigoană.

Nemulţumit de faptul că atacurile la adresa sa, venite din partea colegilor de partid nu au legătură cu munca lui politică, Silviu Prigoană se explică: “Nu am făcut de ruşine partidul, am fost disciplinat, ca într-un final să se ajungă ca Baconschi să spună că sunt copia palidă a lui Oprescu”.

Chiar dacă este supărat, el nu are de gând să părăsească partidul, ba mai mult, le transmite liderilor partidului că: „Rămân în PDL, nu sunt un trădător, nu plec din PDL la prima adiere. Dacă partidul e nemulţumit de declaraţiile mele, să mă excludă”, a precizat Silviu Prigoană.

Cât depre candidatura sa din partea altor partide, Prigoană a menţionat că va lua în calcul toate ofertele care i se propun.

1 comentariu

contra 21-03-2012 - 13:10

Ce suferim!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS