Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Suspendarea lui Băsescu. Vezi ce scrie în cerere

Suspendarea lui Băsescu. Vezi ce scrie în cerere

scris de A.B.
4 afisari

Documentul privind suspendarea preşedintelui Băsescu este pus la punct. Actul a fost redactat, are 17 pagini şi cuprinde referiri la ultimii doi ani şi jumătate din mandatul preşedintelui Traian Băsescu.

Suspendarea lui Basescu - Vezi ce scrie in cerere

Suspendarea lui Basescu - Vezi ce scrie in cerere (foto: Cotidianul.ro/ Mircea Restea)

USL e pregătit pentru suspendarea preşedintelui. Traian Băsescu a încălcat în mod repetat principiul separaţiei puterilor în stat şi independenţa justiţiei, instigând totodată la nerespectarea legii, susţine USL în documentul de suspendare a şefului statului. De asemenea, semnatarii scrisorii precizează că preşedintele a demonstrat prin acţiunile sale concrete desfăşurate pe parcursul celor trei ani de exercitare a mandatului că are o viziune arbitrară, total contrară principiului separaţiei şi echilibrului puterilor în stat.  Liderii USL îl acuză pe Traian Băsescu şi de faptul că acesta a atacat, în repetate rânduri, Parlamentul României. Parlamentul ar putea da, vineri, votul pentru suspendarea din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu, după citirea şi dezbaterea documentului, joi, în plenul reunit, referendumul pentru demitere urmând a se organiza în cel mult două săptămâni. Iată care sunt celelate motive pentru care USL cere suspendarea preşedintelui Băsescu.

CITESTE Cererea de suspendare a lui Traian Basescu

6 comentarii

digital 04-07-2012 - 17:39

YES!!!!!

un crestin 05-07-2012 - 08:08

Bine faci !

George Petrovai 05-07-2012 - 06:49

Suspendarea lui Basescu inseamna triumful democratiei originale

Inca din epoca de trista amintire a lui Ion Ilici Iliescu se vorbea de necesitatea instaurarii unei democratii originale, adica un gen de struto-camila intre comunismul edulcorat si democratia occidentala (de pilda, modelul suedez). Ei bine, in catastrofalul deceniu iliescian am vazut cu totii roadele acestei utopii de sorginte bolsevica: punerea tarii pe butuci, dezvoltarea fara precedent a minciunii, imposturii si fraudei, aparitia ciocoilor carora li se spune si azi baroni si care sunt demni de acest titlu nobiliar cam tot asa cum Gigi Becali este demn sa devina academician…Prin urmare, dupa suita de abuzuri la adresa bunului simt si a brumei de democratii din Romania, hienele din USL cauta sa inlature din drumul lor spre insusirea totala a puterii si spre subordonarea injositoare a statului, ultimul bastion al opozitiei – presedintele Basescu! Asta da democratie originala: cu opozitia decapitata si la timona cu plagiatori, talhari si impostori, care – uzand din plin de simpatia pe care electoratul le-a aratat-o la alegerile locale -, acuma dau bataie sa-si salveze pielea, mai inainte de-a ajunge sa-i tina tovarasie „eroului” Adrian Nastase. Iar in hipermarasmul care vine odata cu suspendarea presedintelui, cine dracu-si va mai aduce aminte de plagiatul lui Ponta si de megapotlogariile lui Voiculescu? Mai ales ca teoreticieni ai plagiatului si talhariei (Ioan Rus, Razvan Teodorescu) incearca prin argumente istorice si geografice sa-i convinga pe romani ca tot ce-i anormal si ilegal in alte parti (in Occident de exemplu), la noi este perfect normal si legal. Deci, dragi compatrioti, la o parte cei care n-au harul sa fure si lasati-i in pace pe cei care stiu atat de bine s-o faca!

Ciu Huhu 05-07-2012 - 08:04

Ia pe stapinul tau dictatorul Basescu, si celelalte slugi ale lui si plecati pentru totdeuna in Congo!
POPORUL VA URASTE!

briel 05-07-2012 - 07:07

„Presedintele jucator” a jucat cartea santajului, a dosarelor dosite sau inchipuite. Nu i-a iesit.

De ce nu a avut dorinta de a-l infunda pe Nastase pe cazuri reale, nu pe nimicuri in valoare de 2 ani de puscarie ? Si averea lui Nastase de ce sa ramana copiilor lui, de ce sa nu fie returnata statului de unde a furat ? Nu se poate confisca ? Familia sa ramana in fundul gol. Pardon, … in mostenirea reala de la matusa Tamara.

un crestin 05-07-2012 - 08:20

Lasa ca nu sade Nastase mult in stationarul de la Rahova. Crin il gratiaza un-doi si o baga pe Anastase sa ispaseasca ca a furat din voturi. Crin si Sova il vor instaura pe Nastase in fruntea senatului si va fi pace.
Demosul va fi satisfacut numai cu Basescu jos, Crin, Ponta si Nastase , sus.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult