Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Suspendarea preşedintelui în Constituţie. A minţit-o Băsescu pe Merkel?

Suspendarea preşedintelui în Constituţie. A minţit-o Băsescu pe Merkel?

scris de M.A.B.
7 afisari

A minţit-o Traian Băsescu pe Angela Merkel, în ceea ce priveşte procedura de supendare a preşedintelui, prevăzută în Constituţia României?

Suspendarea preşedintelui în Constituţie. A minţit-o Băsescu pe Merkel?

Suspendarea preşedintelui în Constituţie. A minţit-o Băsescu pe Merkel? (foto: rumanen.de)

„Şi a mai avut (n.red. – Angela Merkel) o întrebare legată de cum decurge procedura de suspendare a preşedintelui, dacă e reglementat în Constituţie. Am spus că nu, nu s-a făcut o anchetă.” – În interviul acordat duminică la Realitatea Tv, Traian Băsescu, a confirmat că a discutat telefonic cu Merkel, cancelarul german. Acest fragment din declaraţia preşedintelui suspendat ridică semne de întrebare în privinţa cinstei acestuia.

Angela Merkel era informată de ambasadorul de la Bucureşti despre situaţia politică. Nu i-am transmis aceste lucruri doamnei Merkel. Am fost întrebat de doamna Merkel, care era perfect informată de la ambasadă, dacă s-au restabilit atribuţiile CCR. I-am spus că nu, nu puteam să mint. S-au retras OUG care vizau preluarea Monitorului Oficial? Am spus nu, încă e în vigioare. Şi a mai avut o întrebare legată de cum decurge procedura de suspendare a preşedintelui, dacă e reglementat în Constituţie. Am spus că nu, nu s-a făcut o anchetă. A spus bine, mulţumesc,îţi urez succes şi a avut ieşirea pe care a avut-o”.

Angela Merkel a discutat, luni, la telefon, cu preşedintele suspendat Traian Băsescu, iar acesta i-a confirmat motivele îngrijorării, a anunţat biroul de presă al Guvernului german.

9 comentarii

BULA 16-07-2012 - 16:08

Merkel e platita de CIA, de pe vremea comunismului. Ii tine partea lui Base pentru ca asa vor americanii.

Europeanuul 16-07-2012 - 17:18

Mda, tu traiesti din amintiri… de pe vremea vechii orinduiri (bi-polare). Dupa logica ta liderii partidelor populare europene sint oamenii americanilor, iar liderii partidelor social democrate sint oamenii rusilor. Logica asta o intinim pe la fosti veterani ai razboiului rece (o mica parte dine ei nu au reusit sa se adapteze noii orinduiri). Trezeste-te, azi UE insasi este un pol.

Liderii PPE Europeni il protejeaza pe Basescu, liderii social-democratilor europeni il protejeaza pe Victor Ponta, iar liderii liberali europeni il protejeaza pe Crin Antonescu.

ValVerde 16-07-2012 - 17:36

Bai Bula, pune-te de acord cu Boul Salut.
Tu spui ca americanii il vor pe Basescu si o platesc pe Merkel ca sa-l tina la butoane, Boul Salut si Vocea Rusiei spun ca americanii l-au trimis pe Wesley Clark sa-l dea jos pe Basescu.

Coordonati-va conspiratiile, ca va discreditati unul pe altul.

digital 16-07-2012 - 19:57

amândoi sunteți mai mari boi ca bulanu,că-l băgați în seamă pe prostalău!
hahaha!
v-a tras-o!bulanu!
hahaha!

Mihu 16-07-2012 - 19:48

Ati auzit de Deutsches Nachrichtendienst?..Fiecare tara are un serviciu de informatii care stie cum sa filtreze informatiile de interes pt guvernul sau presedentia pe care o serveste!Fiti siguri ca Merkel nu da 2 bani pe informatiile primite de la Basescu sau Ponta-Antonescu.Ea reactioneaza conform informatiilor primite de la ambasadorul german si de la serviciile de informatii!
Orice luare de pozitie politica se bazeaza pe astfel de informatii!

Tache 17-07-2012 - 08:36

Bundes, adica federal si nu Deutsches.

The Bundesnachrichtendienst English: Federal Intelligence Service; BND is the foreign intelligence agency of Germany, directly subordinated to the Chancellor’s Office. Its headquarters are in Pullach near Munich, and Berlin (planned to be centralised in Berlin by 2014). The BND has 300 locations in Germany and foreign countries. In 2005, the BND employed around 6,050 people, 10% of them Bundeswehr soldiers; those are officially employed by the „Amt für Militärkunde” (Office for Military Sciences). The annual budget of the BND for 2009 was €460,000,000.

A fost infiintata de CIA in 1952.

http://en.wikipedia.org/wiki/Bundesnachrichtendienst

Timotei 17-07-2012 - 01:07

tic-tac, tic-tac, mai putin de 15000 de secunde si se elebereaza Cotroceniul

Dan IORGULESCU 17-07-2012 - 08:04

Basescu MINTE cu fiecare respiratie. I-a spus lui Merkel ca suspendarea NU este prevazuta in Constitutie !!.Nu am mai vazut un CARACTER atat de JOSNIC. A STAPANIT TARA prin MINCIUNA, CORUPTIE si SANTAJ (metode securiste practicate si ridicate la nivel de arta), aservit orbeste de o ceata de slugi, fiinte fara caracter care stiau ca astfel vor primi o halca din Romania. Este disperat ca VA DA SOCOTEALA pentru JEFUIREA si ASERVIREA ROMANIEI. Pentru a se salva a decis sa INGENUNCHEZE ROMANIA in fata celor care l-au folosit drept COADA de TOPOR. In istorie va ramane ca o MARE RUSINE pentru ROMANIA !!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult