Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Tabăra EMI, Harghita: Liderul Jobbik vorbeşte despre un conflict cu România

Tabăra EMI, Harghita: Liderul Jobbik vorbeşte despre un conflict cu România

scris de M.A.
7 afisari

Liderul Jobbik, Vona Gabor, a declarat, sâmbătă, la Tabăra Tineretului Maghiar din Ardeal (Erdelyi Magyar Ifjak-EMI) de la Borzont, judeţul Harghita, că partidul pe care îl conduce va apăra drepturile şi interesele maghiarilor din Transilvania, asumându-şi responsabilitatea unui conflict cu România.

Tabăra EMI, Harghita: Liderul Jobbik vorbeşte despre un conflict cu România

Tabăra EMI, Harghita: Liderul Jobbik vorbeşte despre un conflict cu România

Preşedintele partidului Mişcarea pentru UngariaJobbik, Vona Gabor, a declarat jurnaliştilor prezenţi la Tabăra EMIUngaria are obligaţia de a susţine în faţa Uniunii Europene şi de a sprijini obţinerea autonomiei, revendicată de maghiarii din Transilvania, apreciind că disputele pe această temă trebuie soluţionate cât mai curând, transmite corepondentul Mediafax.

„Eu cred că Ungaria, dincolo de gesturile simbolice şi de iniţiativele civice, are obligaţia să încerce să dea glas acestei cerinţe în faţa forurilor internationale. Eu cred că această dispută (privind autonomia Secuimii) nu este disputa României şi Ungariei, ci una europeană. Ungaria trebuie să facă orice îi stă în putinţă ca disputa pe seama autonomiei să se finalizeze cât mai repede”, a susţinut Vona Gabor.

Întrebat dacă va susţine cauza autonomiei Secuimii cu riscul de a deteriora relaţiile dintre România şi Ungaria, preşedintele Jobbik a spus că partidul său îşi va asuma acest risc, pe care ar trebuie să şi-l asume, în opinia sa, întreaga Ungarie.

„Este evident că, pentru noi, principalul obiectiv nu este calitatea relaţiei dintre România şi Ungaria, ci starea societăţii şi naţiunii maghiare, care îi include şi pe maghiarii din Transilvania. Deci, dacă apărarea drepturilor maghiarior din România şi reprezentarea lor înseamnă conflict cu România, cred că Jobbik îşi va asuma această reponsabilitate, care trebuie, de fapt, asumată de întreaga Ungarie”, a declarat Vona Gabor.

Întrebat cum comentează solicitarea adresată de europarlamentarul Tokes Laszlo premierului ungar Orban Viktor ca Ungaria să asigure protectorat pentru Transilvania, Vona Gabor a afirmat că Jobbik a avut câteva iniţiative în acest sens şi că „nu poate decât să fie de acord cu fiecare pas care lărgeşte şi întăreşte drepturile minorităţii maghiare din România„.

„Dacă spunem ceva, acţionăm în spiritual celor spuse de noi. Noi nu vorbim în vânt, eu, personal, am auzit astăzi despre solicitarea lui Tokes Laszlo şi de acum înainte trebuie să ne gândim, să analizăm şi ar fi bine să discutăm şi cu el, să vedem oare la ce şi cum s-au gândit când au solicitat protectoratul Ungariei asupra Transilvaniei ? Acţiune individuală pe această temă nu dorim să facem în niciun fel, dar vom dezbate acest subiect şi vom încerca să găsim soluţii care ne conduc înainte, şi nu înapoi”, a spus Vona Gabor.

El a cerut, totodată, presei româneşti să relateze „un lucru despre care s-a mai vorbit de câteva ori, dar niciodată nu a apărut’, şi anume că, după părerea lui, „problema minorităţilor, pe care ungurii o numesc problema Trianonului” este „o tragedie a regiunii”, impusă de Europa Occidentală, „care nu are niciun alt scop, în prezent, decât să facă imposibilă acţiunea comună a naţiunilor care trăiesc în această regiune”.

89 comentarii

UnUL 11-08-2013 - 08:14

Asta-i un Laszlo Tokes mai tânăr, dar la fel de „zăltat”. Oricum „coana Europa” nu ascultă aemenea prostii.

misu 11-08-2013 - 11:01

S-o crezi Tu !!!!! Ioropa asculta asemenea bazaconii fiindca cei care ne reprezinta acolo, tac ca porcu-n papusoi !! le sunt mai dragiieuroii decat misia pe care o acolo!!!!!.

UnUL 11-08-2013 - 15:18

Misulica, știi foarte bine că UE nu admite niciun fel de schimbare de frontiere. (De aceea nici nu putem revendica Basarabia, și unirea e posibilă doar atunci când o vor cere „moldovenii”!)

tomi 11-08-2013 - 16:00

Domnule profesor, UnUL, fi atent cita ticalosie si bestialitate in ceata aceasta de legionari de pe forum. Ceea ce caracterizeaza acesti imbecili este nu numai ura lor antievreiasca, atit si nimic mai mult ci si o cultura zero si un nivel mental intre schizofrenie, paranoia si pina la simple fobii.
Cifrele voebesc de la sine, si uita-te domnul meu:
== Holocaustul, o afacere evreiască cu dublă măsură
Scris de : Marin Neacșu 2013-08-07 12:21 438 comentarii ==
== Tabăra EMI, Harghita: Liderul Jobbik vorbeşte despre un conflict cu România
Scris de : M.A. 2013-08-11 07:49 19 comentarii

438 comentarii contra 19 comentarii.
FI ATENT LA NIVELUL DE PATRIOTISM AL BOVINELOR, URA MORBIDA IMPOTRIVA EVREILOR CARE NICIODATA NU AU REVENDICAT NIMIC ROMANIEI, CI DOAR AU DONAT SI AU FOST CEI MAI BUNI PATRIOTI, CEI MAI BUNI SAVANTI SI CADRE ACADEMICE CARE I-A AVUT ROMANIA VREODATA.
APROAOPE SE TRECE CU VEDEREA ACTIUNEA DE FRAGMENTARE A PATRIEI DEZASTRUL FIIND PIERDEA A CAM O TREIME DIN SUPRAFATA NATIONALA PRIN INSTIGARE CHIAR LA REVOLTA ARMATA IMPOTRIVA STATULUI ROMAN DE CEI DOUA MILIOANE DE UNGURI CARE TRAIESC PE TERITORIUL ROMANIEI.
NU VA TRECE MULT TIMP PINA CE ROMANIA SE VA CONFRUNTA CU CEEA CE ISRAELUL CONSUMA DE ZECI DE ANI, PRETENTII TERITORIALE DIN PARTEA UNOR ADUNATURI DE ARABI CE AU INVADAT ORIENTUL MIJLOCIU PRIN ANUL 600, CIND ISRAELUL NUMARA DEJA PESTE 4500 DE ANI DE EXISTENTA; ROMANIA VA AJUNGE IN STAREA SIRBILOR CONFRUNTATI CU VIOLENTA UNOR GRUPARI MUSULMANE CE AU OCUPAT KOSOVO SI BOSNIA.
ACEST PERICOL NICI CA AR DERANJA BANDA DE LEGIONARI URBOS DIGITAL ERETICUL HUHU TACHE CARE NU SE SATURA DE A LOVI IN EVREI; MA BESTIILOR PUTE „PATRIOTISMUL” DIN VOI CA HOITUL MAMILOR VOASTRE DIN GROAPA, TU’VA CRISTOSII VOSTRI DE BESTII.

zweistein 11-08-2013 - 16:02

poate nu ar fi cazu sa sionezi prea tare….

urbos 11-08-2013 - 16:09

Vezi vreun bozgor p-aici ji dane?

komintern 11-08-2013 - 22:03

Mai, Tomi! Aici oamenii sunt bolnavi de spionita si degeaba umbli dumneata cu diagramele Mosadului ca ajungi la vorba lui taticu: nu fac nici cit o ceapa degerata! Tu ai obsesia antisemintismului si esti foarte preocupat sa imprimi ideea ca toata lumea va uraste si ca toata lumea e antisemita.

Tache 12-08-2013 - 00:52

komintern tu ce floare de nu ma uita esti? Tot ji dan? Vad ca dai cu limba la Tomi.
In decembrie 1989 au intrat in Romania 25.460 de teroristi din armata israeliana, asa-zisii teroristi arabi, care au fost reali, au fost filmati la plecare pe aeroportul Otopeni, cu 25 de avioane Hercules si care au savarsit masacrul din Bucuresti. Au impuscat la romani ca la iepuri.500,000 de morti doar pe Magheru. De aceea a si fost nevoie, dupa 1990, ca Moses Rosen sa lanseze minciuna asa-zisului holocaust al romanilor impotriva evreilor, ca evreii sa se transforme din acuzati in acuzatori si sa se puna batista pe tambal, legat de cautarea teroristilor. De fapt au vrut sa ocupe Romania dar in ultima clipa Ben Gurion s-a razgindit si i-a chemat acasa.

Tache 12-08-2013 - 08:28

Ioan,8:44 ” Voi aveti de tata pe diavolul; si vreti sa impliniti poftele tatalui vostru. El dela inceput a fost ucigas; si nu sta in adevar, pentru ca in el nu este adevar. Oridecateori spune o minciuna, vorbeste din ale lui, caci este mincinos si tatal minciunii. ”
”Evreii sunt Marii Maestri ai minciunii !” Arthur Schopenhauer

Daca reusim sa eliminam evreii, Romania NU se va confrunta NICIODATA cu ceea ce se confrunta Israelul !!

Ce este al evreilor (crime in masa, impuscarea copiilor, trecerea cu buldozerul peste activistele pacii americance in varsta de 18 ani) este al evreilor si este pus deoparte !

Adi 12-08-2013 - 11:13

Mai, Tache! Iti dai seama ce ar fi insemnat sa nu existe Israelul? E bine exista si cred ca intelegi de ce e bine sa existe si Doamne fereste de un razboi intre evrei si arabi ca ne vin vreo trei milioane de refugiati!

Tache 12-08-2013 - 12:13

Ioan,8:414:312:919:666:666 ” Voi aveti de tata pe diavolul si de mama pe tusa Floritza; si vreti sa impliniti poftele tatalui vostru ca buni copii ce sinteti. El dela inceput a fost ucigas, strivea furnicile, omora serpii si decapita creturile pagine; si nu sta in adevar, pentru ca in el nu este adevar dar nici minciuna. Oridecateori spune o minciuna, spune un adevar, vorbeste din ale lui, caci este mincinos si tatal si bunicul minciunii. Si Floritza sufera cumplit ”
”Evreii sunt Marii Maestri ai minciunii !” Arthur Schopenhauer si Horia Sima.
Adi, aurita-ti fie gura, ca fara de evrei nu cistigam un ban fara munca noastra sfinta in a continua ce a inceput hitler.

UnUL 11-08-2013 - 16:04

Da, domnule Tomui! Cum spuneam, ăștia au doar 2 idei, și acelea fixe; nu vă mirați deci că le reiau de-a-nboulea, la infinit, sub varii forme.

tomi 11-08-2013 - 16:39

@zweistein, ma confunzi amice, nu am limite, nu stiu ce este frica, ma rog doar lui Dumnezeu, sint omul care merge pina la sfisit, adica nu cunosc jumatati de masura, sint voluntar in tot ce cred ca foloseste societatii, sint patriot atit in ceea ce priveste Romania cit si Israelul,
departamentul unde lucrez in Israel este unul din cele care motiveaza tot ce ti-am spus mai sus. Si in ceea ca se leaga de imbecilii legionari de pe forum eu unul cunosc foarte bine ce are sa le vina pe cap, imunitatea si siguranta lor va fi spulberata intr-o clipa.

ValVerde 11-08-2013 - 16:56

„nu am limite, nu stiu ce este frica, ma rog doar lui Dumnezeu, sint omul care merge pina la sfisit, adica nu cunosc jumatati de masura, ”

===

Si ai stat fara frica, pina la sfirsit, acolo in bar, asteptind sa vina sa-i bati, si ai baut toate paharele pina la fund, ca nu-ti plac jumatatile de masura si ti-a fost un pic teama de dumnezeu, dar nu o artai pe fata ca strica la imaginea de Rambo din desert.

digital 11-08-2013 - 17:04

deci, tomi, tu ești cea mai mare balenă, care a mâncat minciuni, toată viața ei!
hahaha!

zweistein 11-08-2013 - 17:06

In nici 2 generatii o sa vedem sionistii indarjiti ramasi adunati la Abu Kabir, sub paza buna.
Pana atunci, insa…

tomi 11-08-2013 - 17:43

ValVerde, multumesc pentru remarci, am mai invatat ceva, ca nu tot ce este verde nu e copt.
Pai chiar voiai sa-mi stric concediul cutreierind Oltenia si Moldova dupa niste imbecili? Le-am oferit plata biletului de tren le-am oferit si o halba de bere, iar apoi vedeam noi, daca erau cuminti si reuseam sa le pun catuse pina la sediul SRI era simplu, daca nu erau cuminti, foloseam alte metode. Dar ca sa renunt eu la aerul conditionat din barul de la Astoria, sa renunt la sejurul de la Moneasa din Apuseni, plus ca mai aveam si obligatiuni legate de servici zau ca nu eram gata de asa sacrificii. Iar ca sa-i caut prin camarile cu usile zidite unde erau ascunsi iarasi nu eram pregatit. Hai sa lasam talentele, eu am fost in vizuina lupului dar lupul nu era acasa, deci, conluzia,…..

ValVerde 11-08-2013 - 17:53

Bine, bine…las’ ca-i prinzi tu mai tirziu…

zweistein 11-08-2013 - 18:07

@ Valureanu Verde

Io sunt geograf din tata in fiu si geometru remarcabil, asa ca…..

Afla ca EXISTA UN ORAS ARAD IN ISRAEL, in apropierea lui, se află muntele Masada, a fost fondat in 1962 de kibbutznici. Frumos oras! Si zona industriala tare de tot.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 11-08-2013 - 18:26

@ GEOgrafu ,doua pietre !(REMARCABIL)

Si , IO am auzit de ARAD din ISRAEL,
ceva ,parca nu corespunde;

History[edit source | editbeta]
Antiquity[edit source | editbeta]

Arad is named after the Biblical Canaanite town located at Tel Arad (a Biblical archaeology site famous for the discovery of ostraca) which is located approximately 8 kilometers (5.0 mi) west of modern Arad.[5] The Bible (Judges 1:16) describes it as a Canaanite stronghold whose king kept the Israelites from moving from the Negev to the Judean Mountains, although Tel Arad was destroyed over 1,200 years before the arrival of the Israelites. However, Shoshenq I’s chronicles seem to mention a settlement in Tel Arad. During the Byzantine period, the location was still correctly identified by Eusebius, and the name Arad was preserved by the Bedouins.[6]
British Mandate era[edit source | editbeta]

The first modern attempt to settle the area was made by the Yishuv, the body of Jewish residents in Mandate Palestine, on 23 February 1921, when the British Mandate government allowed released soldiers from the Jewish Legion to settle in the area. Nine men and two women attempted the task, but after four months were forced to leave because water was not found in the area.[5]
State of Israel[edit source | editbeta]

On 15 November 1960, a planning unit (and a full committee on 29 December) were appointed by the Israeli cabinet to examine the possibility of settlement in the northeastern Negev desert and the Arad area. An initial budget of 50,000 Israeli liras was given to the project which was to be under the leadership of Aryeh Eliav. On 31 January 1961, the final location of the new city was decided (3.5 kilometers (2.2 mi) southwest of Mount Kidod), as well as details about road and water connections. During March 1961, a full city plan for 10,000 and then 20,000 residents was conceived, along with a corresponding map. Yona Pitelson served as the chief architect of the city and was instrumental in its design.[7]

Arad’s plan took account of the area’s topography and climate. Building blocks were constructed in a way that protected large inside areas from desert sun and winds. Higher density residential areas were also built first in order to give residents the feel of a city and shorten walking distances.[8]

Original city plan for Arad

The foundations of modern Arad were laid when the oil company Nefta built a work camp in the area in July 1961, consisting of six temporary sheds, after oil was found there in commercial quantities.[7][9] The town itself, however, was officially founded in 1962 by a group of young Israelis, most of them ex-kibbutz and ex-moshav members, who were seeking an environment free of the urban ills of overcrowding, traffic, noise, and pollution.[10] The founding ceremony was held on 21 November, and attended by then-Prime Minister David Ben-Gurion. It was one of the last development towns to be founded.[11] According to the city website, Arad was the first pre-planned city in Israel.[12]

Arad town hall

Until 1964 Arad had about 160 families, most of whom were natives. After 197….

Sursa ;Wikipedia !

zweistein 11-08-2013 - 18:32

Apropos de Masada (in hebrew se pronunta Mețada) vezi istoria si caderea. Iti inchipui, iti poti inchipui?
Nu mai trebuie sa existe asa ceva, never again!

Antibasistul 11-08-2013 - 19:50

Allah akbar!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 11-08-2013 - 20:32

Cu un spectacol de pantomina , cu mimi ,ma asteptam de la Cuibul legionarilor !
Pe zi ce trece ,frizezi penibilul !

ValVerde 11-08-2013 - 20:40

Sa fi asteptat tomi intr-un bar in orasul Arad din Israel ???
Geografului si geometrului remarcabil: au ei un hotel Astoria in Arad-ul israelit?
Daca da, are el (hotelul) un bar ?
Si daca are, cine ii da lui tomi un GPS ???

urbos 11-08-2013 - 20:56

Ce poante, ce umor…ce chin!

zweistein 11-08-2013 - 20:59

raspunsul la aceste intrebari este secretizat, imi pare rau

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 11-08-2013 - 21:22

Stay, bree!

Mai este un oras Arad si in Cipru,

Nu stiu daca au BAR la Ast ORI a !

salut 12-08-2013 - 03:15

Mai baiete, s-a oprit aerul conditionat la Socola voastra? Pari din ce in ce mai deraiat; cheltuie astia medicamentele degeaba pe tine. Ori e criza?

Lupu Ardelean 11-08-2013 - 14:29

Si Hitler era odata tanar si nu a fost luat in serios.

zweistein 11-08-2013 - 14:33

HITLER NU ARE NICI O VINA, este creeatia umanitatii, a presiunii sociale de la acea vreme, toti cei vechi sunt vinovati.

digital 11-08-2013 - 14:36

nici voi nu aveți vină că sunteți, vitte!
vittele se nasc, cresc, și mor!
depinde cum!

zweistein 11-08-2013 - 14:42

Vona Gabor are dreptate, din punctul tau de vedere, ai face la fel in locul lui, si reciproc.

ROMANII SI UNGURII TREBUIE INTERZISI.

zweistein 11-08-2013 - 15:07

Digitanus, in regiunea Romania din Europa o mare parte a pop ulatiei vorbeste maghiara. Cum o bunghesti in maghiara, sau esti şit motivat etnic si nu vrei sa şti nimic, in statul şitetnic?

digital 11-08-2013 - 15:13

o fi regiunea neghev pe la tine bă sugaciule, România este stat, stat național unitar, mă gunoiule!

zweistein 11-08-2013 - 15:22

ROMANIA VECHE A FOST INGROPATA LA 1 Ian. 2007

Stefan, Mihai, Mircea, continuitatea, statul, etnia, nu mai conteaza, aleluia!

De fapt nici nu avem nevoie de Constitutie, un vechi concept şitetnic şitunitar.

Virgiliu Soare 11-08-2013 - 08:38

Fata de aceste declaratii vrem sa vedem daca in Romania exista institutii legale care sa le raspunda. Nu ma refer la domnul Traian D. Basescu care s-a dovedit a fi sluga prim ministrului maghiar Viktor Orban, caruia ii multumeste in felul lui pentru ramanerea in inalta functie dupa referendumul prost organizat de adunatura de tampiti de 70 la suta ai USL, iar pe detracatul Laszlo Tokes care cere nici mai mult nici mai putin decat protectorat maghiar pentru Transilvania, acelasi presedinte, Traian D. Basescu (aflat in mod legal in functie atunci) l-a decorat cu cea mai inalta decoratie romaneasca in 2010. Nici la domnul Victor Ponta care se ridica in picioare cand vorbesc domnii Frunda si Marko Bela, fruntasi ai UDMR care in 2004 au impus legea Institutio in Integrum pentru fostele proprietati maghiare din Transilvania platite cu varf si indesat de statul roman in 1921, dupa Unire, conform dreptului international, dar si proprietatile criminalilor de razboi hortysti din Ardealul de Nord, platite cu sange romanesc si confiscate mai apoi in mod legal, precum s-a procedat in toate tarile civilizate ale Europei, unde s-au intamplat fapte similare. Vreau sa cred ca in Romania de azi mai exista Procuratura care sa nu raspunda comenzii politicii falimentare si alte institutii de control al fondurilor publice romanesti puse la dispozitia extremistilor maghiari. Daca nu, asteptam demisiile de dezonoare ale celor care raspund de aceste institutii. Nu mai avem nevoie de figuranti!

ion 11-08-2013 - 09:07

ehei ungurasi mei nu va place aci va minca pielea sa nu pun io mina pe mitraliera ca vedeti apoi tinut secuiesc nu vam chemat noi aci voi ati venit calare ia mars de unde ati venit bagamias

zweistein 11-08-2013 - 14:00

UNIREA CU UNGARIA – aceasta este singura solutie buna si trainica!

digital 11-08-2013 - 14:05

unirea voastră cu crematoriile sună mult mai apetisant, ce zici?!

zweistein 11-08-2013 - 14:39

Vezi, d-aia trebuie distrus spiritul „romanesc”. Ca si orice alt spirit de segregatie fie etnic fie religios, are esente criminale si tendinte antiumanitare.

Nu este omeneste normal sa faci parte dintr-o haita, in cazul tau legionarii.

Esti fundamental un criminal, dar nu ai avut (probabil) „sansa” sa te manifesti, sa-ti dai murdaria pe fata.

digital 11-08-2013 - 14:41

hahaha!
vorbește ”curatu” sau „necuratu”?!
hai du-te-n ghâtu mătti că ești și foarte retardat!

zweistein 11-08-2013 - 15:04

Ba zombi legionar, ai fost muscat de moartea etnica si acum nu mai esti om, caci esti infectat in cap.

digital 11-08-2013 - 15:44

nu, cretinule!
m-a mușcat stein de …lllă de zwei ori și am râmas etnic, acu pricepuși?!

zweistein 11-08-2013 - 15:55

Bah, macar acu azi scapat adevaru, ca ieri cu Tache care a zis ca legionarii au fost extremisti: ai zis „râmas” de la râmă, care se aseamana pana la identitate (fizic numai) cu un şitetnic.

Te pomenesti ca esti inca si mai gettoizat in capu tau de râmă, oi fi şitetnic-ortodox educat in spirit legionar de popii etnici de atata amar de ani.

De ce nu i-a luat la judecat inca nimeni pe propovaduitorii crimei etnice, nu stiu, zau!

digital 11-08-2013 - 16:05

da mă cretinule, nu mi-e rușine că sunt creștin-ortodox și-mi iubesc neamul și țara, spre deosebire de gunoaie ca tine care, și-a părăsit locul care l-a născut și crescut, iar crimă mai mare pe lume ca negarea de țară nu există!
așa că hai marș d-aicea că nici cuvânt nu poți avea!

zweistein 11-08-2013 - 16:11

Legionar!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 11-08-2013 - 16:13

@ …De Menthzelu;

Apar si la tine probleme de tastatura ca la (akaDemicianu de pe strsk),

Ai avut intentia sa postezi ca ESTI ;

CRETIN si SFERTODOCT !

Stiam , amanuntul!

Pss. Pas alergator la …Pogoanele

aka kaTurbosul este iarasi , kaptiv

La cannisu…

digital 11-08-2013 - 17:06

da țhighane, apar probleme uneori, că mătta nu-i sexy all times!
atunci mă mai încordez să compensez!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 11-08-2013 - 15:28

Harghita: Președintele Băsescu va participa, luni, la Universitatea de Vară de la Izvoru Mureșului

Cea de-a XI-a ediție a Universității de Vară de la Izvoru Mureșului îl va avea invitat și pe președintele Traian Băsescu, luni, ocazie cu care se va discuta despre ”România și românii de la frontiera Uniunii Europene și NATO”.
Participarea şefului statului la Universitatea de Vară de la Izvoru Mureşului a fost confirmată pe site-ul Preşedinţiei, unde se arată că Traian Băsescu va participa la eveniment luni, de la ora 9.00.

––––––––––––––––––––––––––––––––––

Ai nostri .ca BRAZI , cu muci pe piept !

digital 11-08-2013 - 15:30

QED!

zweistein 11-08-2013 - 15:37

Digimielule, e adevarat ca nu este ilegal sa-ti sugi singur putza, dar nu exagera, caci astfel te afli in varful lantului alimentar al ecosistemul legionar.

digital 11-08-2013 - 15:42

știi cum se numește mătta după ce o regulez?!
dgimătta!

UnUL 11-08-2013 - 15:45

Degețel, nu e de ajuns că ești t â m p it, e musai să fii și mârlan?

digital 11-08-2013 - 15:52

nici mătta nu e bine aranjată?!

UnUL 11-08-2013 - 15:53

O.K. Rămâne cum am stabilit, gunoiaș.

digital 11-08-2013 - 15:58

normal, cu mătta-nfiptă!

UnUL 11-08-2013 - 16:01

Nu, cu mârlănia și nesimțirea ce te caracterizează (și astea sunt doar cele mai mici defecte ale tale!)

ValVerde 11-08-2013 - 16:01

Da, si-o suge singur. Cu aspiratoru’ si furtunul subtire.

digital 11-08-2013 - 16:08

mmmmmmmmmmmmmîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîmmmmmmmmmmmmmmmmîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîîî….mîîîîîîî..mîîîîîî!!!!!!!!!

apăru și vițelul neânțărcat al Americii!
încă suge de la taur, că vitele sunt în Munții Stâncoși!
hahahaha!

ValVerde 11-08-2013 - 16:10

Vai ce-ti plac glumele tale !

zweistein 11-08-2013 - 15:33

Decizia Tribunalului de Etnicitate si Probleme Antinumanitare

Corneliu Zelea Codreanu si Vona Gabor sunt vinovati de etnicitate totala si permanenta. Din cauze obiective nu pot fi condamnati la inversare si schimbarea pielii politice. Ca urmare, se hotaraste:

– Trecerea criminalului Corneliu Zelea Codreanu in istorie, pentru uitare totala.
– Trecerea temporara a criminalului Vona Gabor in prezentul rezervat, dupa moarte sa fie trecut in istorie, pentru uitare totala.

Ce a fost, a fost, si se sterge in numele prezentului adevarat, vietii, si omenirii.

digital 11-08-2013 - 15:41

ești cretin, congenital, fătat, avortat, lepădat!

UnUL 11-08-2013 - 15:46

Vezi ce spuneam mai sus!

digital 11-08-2013 - 15:53

am văzut că behăi!

UnUL 11-08-2013 - 15:56

Asta nu puteai vedea ci, cel mult, auzi! Se parre că tu vezi cu urechile și auzi cu ochii, iar când e de vorbit sau de scris îți verși diareea verbală pe dosul cel puturos.

digital 11-08-2013 - 16:00

totdeauna vei fi în urma mea, așa că Mission Accomplished!

UnUL 11-08-2013 - 16:02

Ce să caut eu în urma ta? Eu nu adun balegi de pe drum!

digital 11-08-2013 - 19:24

ok, tu nu aduni, halești!
dă-te dreq de împuțit!

jan dinu 11-08-2013 - 19:08

–- Fratzii maghiari din Transilvania –-
Ajutati romanii patrioti shi pe toti cetatenii constienti
shi responsabili ce lupta impotriva clanurilor shi shatrelor
tziganesti – magraonesti care au pus mAna pe putere
controlind tzara dupa bunul lor plac in stil fanariot ,furind-o
shi distrugind-o cum niciunde in lume nu a mai avut loc .
Aceasta plaga regateano- balcanica – cumano – peceneaga trebuie
scoasa din radacini cit mai repede posibil spre a nu se intinde
peste tot in Europa cu moravurile lor mizerabile shi primitive .
Solicitati prin toate caile ca shi – „Dreapta credintza ” (a ortodocsilor )
sa inceteze de-a mai indobitoci locuitorii cu dogmele lor care
au dus la desmatzul moral existent astazi in societate .
NOI putem fi frati cu respect reciproc respectind datinile fiecaruia
aratind – intregii Europe ca putem convietui in cea mai frumoasa
zona de pe continent .
Acesta este un apel simplu adresat mai ales celor din Tzinutul Secuiesc !
JD-USA

digital 11-08-2013 - 19:27

vorbește țighanul despre leprele din neamul lui infect:țighani borâți și bozgori leșinați!
hai marș mă!

zweistein 11-08-2013 - 19:32

tine minte 3 cuvinte: MATTA, CARAMELE, DINTE!

Afla ca la o analiza mai atenta, am gasit ca mai bine o sparg io pe matta la gingie, da sa fi atent ba, ca sunt statut!

La primele 10-15 mui o sa zica ca primeste caramele.

Sa nu-i faca rau la dintele ala care i-a mai ramas, ai grija!

digital 11-08-2013 - 19:37

hahaha!
ești stătut ca ăia de se uitau ca boii la ”Arbeit macht frei!”?!
mă faci să râd!

zweistein 11-08-2013 - 21:09

Imi pare bine ca esti pozitiv si iei numai partea buna a lucrurilor. Eu, de pilda, n-am avut incredere, si am dus-o legata la ochi la calu meu. Ce mai nechezaaaa, oleoleu! Calu.
Pai, dac avea in cap sa muste?
Trebuia sa testez.

Pribeagul 11-08-2013 - 19:15

„Deci, dacă apărarea drepturilor maghiarilor din România şi reprezentarea lor înseamnă conflict cu România, cred că Jobbik îşi va asuma această reponsabilitate, care trebuie, de fapt, asumată de întreaga Ungarie”, a declarat Vona Gabor.”

N-are greata pitigoiul cind da din gura. Oare cum s-ar comporta in fata unui asalt la baioneta a Zimbrilor carpatini?

ValVerde 11-08-2013 - 20:50

Asalt la baioneta ???
Asta e cu deranj.

Oare cum s-ar comporta daca ii pun praf de scarpinat in izmene???

zweistein 11-08-2013 - 21:02

Eh, putea sa fie si mai rau.
Daca zicea cu pietre sau cu scuipat?

ValVerde 11-08-2013 - 21:08

Nimeni nu scupa mai bine decit Huhu !
Este mindria nationala.

Are precizie, debit si calitate.
Il trimitem pe el si cistigam gloria eterna a scuipatului stramosesc.

Adi 11-08-2013 - 22:10

In linia intai o sa intre Tismaneanu, Papatievici si MRU si cu siguranta o sa fie cel mai celebru chef cu icre de Manciurea, muschiulet de Kobe din Delta Dunarii, brinza frantuzeasca din Botosani si sampanie de Colentina.

ValVerde 11-08-2013 - 21:06

Pribege, cine sint „Zimbrii”
Eu am azit de un blog si de un grup care joaca jocuri pe computer.
Cred ca nu te refereai la ei ??!!

zweistein 11-08-2013 - 21:15

Ar putea sa fie vorba de un fel de boi cu coarne si foarte ghebosi, dar nu sunt sigur

zweistein 11-08-2013 - 21:18

de fapt, trabuia sa zica ca (ca e din Frantza, de!) – les Zimbreaux, da taranu…

tomi 11-08-2013 - 23:30

Da exista in Israel un „oras”ARAD, in Neghev, este „mare”, cam 20.000 de locuitori, vreo patru strazi, principale, nu are nici un hotel si nici restaorante. Nu am fost niciodata in oras, chit ca am trecut pe linga el cind mergeam la Marea Moarta. Se zice ca este orasul pensionarilor, este o singura fabrica de contoare de apa, destul de renumita, exporta ceasuri de apa in cam 22 de tari.

tomi 11-08-2013 - 23:34

Aradul meu zis si Ziridava, dupa denumirea cetatii dacice pe a carui pozitie sta, Odata cu disparitia industriei orasului acum cred ca nu ajunge la 300mii de locuitori. Ceea ce insa un este un fenomen interesant, se zice ca Arad este pe locul doi in Romania ca suprafata. Oras frumos, localnicii sint oameni civilizati, nu exista urbosi, digitali, huhuleni, ar fi expulzati pe loc daca s-ar depista asa creaturi.

tomi 11-08-2013 - 23:34

Ceea ce este unic in tara, Aradul are cel mai frumos si lung bulevard din Romania.
Inaite cu multi ani era cu trei tronsoane circulabile doua externe cu trei benzi si cea centrala cu doua. Dea lungul bulevardului intre caile de circulatie sint doua parcuri pe toata lungimea bulevardului plantate cu tei. In luna iunie cind infloresc acesti tei, orasul este un paradis de parfum al florilor ce incinta aradenii.

tomi 11-08-2013 - 23:35

Tot pe acest bulevard sint doua trasee de tramvai ce traverseaza tot centrul orasului.
In urma cu citiva ani buni Aradul avusese o primarita idioata bine, care se puse sa anuleze tronsonul circulabil din centrul bulevardului raminind doar cele extreme. Tronsonul central era o capodopera, tot drumul era pavat cu caramizi din caramida galbena ce fusesera fabricate in fabrica de caramida din ARAD, insa dupa razboi se zice ca disparuse documentatia cu aliajul caramidei galbene de o duritate fantastica. Tancurile germane iar apoi cele sovietice trecusera peste aceste caramizi fara sa fi crapat vreuna, cel putin asa ziceau parintii mei. Toata aceasta caramida fusese ridicata si disparusera mii de metri cubi fara urma. Acum centrul este asfaltat si sint zone de parcare pe fosta banda circulabila. Bulevardul fost al Republicii acum se cheama al Revolutiei insumeaza cam 9 km lungime.
Vizitati orasul, zau ca merita, dar sa va purtati civilizat ca o luati pe coaja cu aradenii.

Adi 12-08-2013 - 11:04

Aradenii nu sufera turisti tigniti care se pun cu steaguri la intrare si revendica tot orasul. Bine ca nu ai fost tras in teapa.

Cezar 12-08-2013 - 10:20

Ce treaba au evreii cu Transilvania pentru ca ii vad foarte activi la comentarii? Sunt oare suparati ca le-a luat-o ungurii inainte cu revendicarile teritoriale in Romania? Trebuie sa fim atenti mai ales atunci cand doua etnii (ungara si iudeo khazara) se agita dupa teritorii in spatiul romanesc. Cele doua natii recunoscute prin cruzime plecate inainte de anul 1000 din Nordul Marii Caspice au ajuns sa inunde Europa si sa-si impuna intentiile cuceritore dupa alti 1000 de ani, fiind la fel de cruzi, razbunatori si pusi pe scandal. Autoritatile din Romania nu trebuie sa doarma, ungurii au mai avut tentative de preluare a teritoriilor romanesti si nu a fost bine nici pentru ei, nici pentru noi desi i-am tolerat si le-am tot dat drepturi cu carul, ei fiind tot timpul nemultumiti.

tomi 12-08-2013 - 10:52

Ba loaza, Cazar Jancsy, nu cumva te mai folosesti de porecla BULA?, ca prea puti a blana lui, aceeasi culoare verde, aceleasi notiuni idioate, ejaculari ale unei minti bulversate de boli mintale netratabile.

Adi 12-08-2013 - 11:08

Te deranjeaza istoria, Tomi? De fapt si invazia bulgarilor turcici a fost produsa de kazari .

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult