Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Tăriceanu: Alianţa PNL – PDL, nici în vis

Tăriceanu: Alianţa PNL – PDL, nici în vis

scris de Marius Bâtcă
3 afisari

Călin Popescu Tăriceanu susţine că orice discuţie privind o eventuală alianţă între PNL şi PDL este clar inutilă. El este de părere că democrat-liberalii nu au demonstrat că pot să fie partenerii cuiva.

Calin Popescu Tariceanu

Calin Popescu Tariceanu

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu declară ferm că ipoteza unei alianţe a Partidului Liberal cu Partidul Democrat nu poate fi luată în niciun fel în calcul, având în vedere că Partidul Naţional Liberal face parte din Uniunea Social Liberală.

„Ne-am dat cuvântul în faţa partenerilor noştri cu care am făcut un proiect politic cu care mergem în alegeri. Aşa încât orice discuţie de acest gen este clar inutilă, mă refer la o apropiere sau o alianţă cu Partidul Democrat Liberal”, a explicat pentru Mediafax Tăriceanu. De asemenea, fostul premier consideră că liderii PDL nu au demonstrat că pot să fie partenerii cuiva. “Ei sunt partenerii lui Traian Băsescu şi, dacă asta îşi doresc, e bine să rămână pe mai departe în aceeaşi formulă”, încheie liderul deputaţilor PNL.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, în emisiunea „După 20 de ani” de la PRO TV că nu crede în posibilitatea unui Guvern PSD-PDL după viitoarele alegeri, el precizând însă că „o variantă care să apropie două partide este PDL-PNL”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult