Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Tăriceanu îl reclamă pe Onţanu la BEC

Tăriceanu îl reclamă pe Onţanu la BEC

scris de A.B.
3 afisari

Călin Popescu Tăriceanu îl acuză pe Neculai Onţanu că se foloseşte de numele său în afişele electorale. El a  ameninţat că îl va reclama pe primarul sectorului 2 la Biroul Electoral Cenral.  

tariceanuÎntr-o postare de pe blogul personal, Călin Popescu Tăriceanu arată că unul dintre candidaţii la Primăria Sectorului 2, Neculai Onţanu, se foloseşte de numele său în campania electorală aflată în desfăşurare, fără niciun fel de acord din partea sa.

„Dezaprob cu tărie crearea UNPR şi consider că acest partid este rezultatul corupţiei politice practicate de regimul Băsescu. Am protestat întotdeauna împotriva practicilor regimului Băsescu de a cumpăra o majoritate parlamentară folosind resursele financiare ale bugetului de stat sau funcţii de răspundere în stat, precum cea de ministru al Apărării Naţionale”, scrie Călin Popescu Tăriceanu.

Fostul premier menţionează că niciodată nu va sprijini alţi candidaţi decât cei ai USL, iar referitor la competiţia electorală pentru Primăria Sectorului 2, apreciază că este nevoie de o schimbare radicală pentru că deja s-au acumulat multe semne de întrebare legate de activitatea lui Neculai Onţanu.

„Îl îndemn pe actualul primar al Sectorului 2 să facă o campanie onestă şi să arate cetăţenilor realizările sale şi proiectele de viitor. Astfel de trucuri ieftine nu sunt permise într-o campanie electorală civilizată, care respectă regulile dezbaterilor publice”, subliniază Tăriceanu.

El anunţă că va sesiza Biroul Electoral de Circumscripţie nr 2 – Sectorul 2 şi îl somează public pe Neculai Onţanu să demonteze imediat afişele electorale menţionate.

În cazul în care aceste afişe nu vor fi retrase, Călin Popescu-Tăriceanu mai spune că este gata să întreprindă demersuri legale pentru a face astfel încât astfel de comportamente imorale să dispară din campania electorală.

Tăriceanu face referire la afişe electorale ale lui Onţanu în care ar apărea citat fostul premier cu următoarea declaraţie: „Ar fi bine să exite mulţi primari ca dumneavoastră”.vv

1 comentariu

Ereticu1 13-05-2012 - 19:09

Rade ciob de oala sparta.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult