Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Tăriceanu: L-am rugat pe Chiliman să nu plece din PNL

Tăriceanu: L-am rugat pe Chiliman să nu plece din PNL

scris de A.B.
2 afisari

Călin Popescu Tăriceanu l-a rugat pe Andrei Chiliman să nu plece din partid, apreciind că un astfel de gest ar putea să slăbească forţa PNL şi a USL în preajma alegerilor.

calin_popescu_tariceanu

foto: icp.org.ro

Fostul preşedinte al PNL, Călin Popescu Tăriceanu, crede că Andrei Chiliman nu trebuie să părăsească partidul.

„Nu-mi face mare plăcere să discut aceste chestiuni, în general eu consider că disputele de familie trebuie să rămână în interior şi eu mă consider ca parte a familiei liberale. Am avut o întrevedere cu colegul meu Andrei Chiliman, cu care fac politică în PNL de la filele lui decembrie 1989. S-a ajuns într-o situaţie care pe mine mă preocupă şi am fost să discut cu el, pentru că a şi declarat public că vrea să se consulte cu foştii preşedinţi ai partidului, cu Radu Câmpeanu, cu Mircea Ionescu Quintus şi cu mine”, a spus Tăriceanu.

El a precizat, pentru Antena 3, că în discuţia avută miercuri cu Andrei Chiliman i-a spus acestuia că îl roagă să nu plece din PNL.

„Sfatul pe care i l-am dat a fost unul cu mult patos: i-am spus că îl rog foarte mult să nu facă acest gest, chiar dacă poate are nişte motive întemeiate. Nu cred că ar fi util un asemenea gest, care ar putea să slăbească forţa PNL, forţa USL, în preajma alegerilor” , a menţionat Tăriceanu.

El a apreciat totodată că poate preşedintele PNL, Crin Antonescu, „a făcut greşeala” că nu a discutat cu Andrei Chiliman înainte de a propune schimbarea lui de la şefia organizaţiei Bucureşti.

1 comentariu

Teo 12-04-2012 - 22:46

Sa speram ca domnul Chiliman nu va demisiona. Nu cred ca vrea nimeni sa vada partidul pe mana unor oameni precum Antonescu si acolitii sai.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult