Tăriceanu nu vede cu ochi buni alianţa PNL cu Becali | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Tăriceanu nu vede cu ochi buni alianţa PNL cu Becali

Tăriceanu nu vede cu ochi buni alianţa PNL cu Becali

scris de A.H.
3 afisari

Fostul preşedinte al PNL Călin Popescu Tăriceanu a declarat că singurul câştig dintr-o asociere a partidului cu George Bercali ar fi doar dacă PNL s-ar apuca de fotbal sau de tranzacţii imobiliare.

tariceanuNu mi se pare un lucru care să merite salutat, pentru că nu văd care ar fi câştigul USL sau PNL din asemenea asociere, doar dacă PNL ar începe să se ocupe de fotbal sau de tranzacţii imobiliare. Trebuie să fie compatibilitate de valori„, a afirmat fostul premier la Digi 24. El a confirmat că va candida pentru Senat în Colegiul 2 din Sectorul 1.

Europarlamentarul George Becali declară că va candida la alegerile parlamentare, sub sigla USL, într-un colegiu din Sectorul 6, susţinând că a avut joi o discuţie cu liderul PNL Crin Antonescu privind încheierea unui protocol de susţinere între PNG şi Uniune. Becali a spus, într-o intervenţie la Realitatea TV, că a avut o discuţie telefonică, joi, cu preşedintele PNL Crin Antonescu şi că nu se va face o fuziune a PNG-PNL – o variantă menţionată de el anterior -, ci un protocol de susţinere între PNG şi USL.

„Voi candida sub sigla USL într-un colegiu din Sectorul 6, al PNL„, a afirmat Becali. El a susţinut că, în discuţia avută, Antonescu a arătat că a vorbit şi cu preşedintele PSD Victor Ponta şi că luni cei trei vor semna protocolul. Becali nu a precizat dacă va candida pentru Senat sau Camera Deputaţilor, ci doar că este vorba de un colegiu din Sectorul 6. Ulterior, primarul liberal al Sectorului 6, Rareş Mănescu , a menţionat, la Realitatea TV, întrebat cu cine a negociat Gigi Becali, că acesta „a avut nişte discuţii cu conducerea USL”. Chestionat în ce colegiu ar putea candida Becali, el a indicat colegiul 24, din Drumul Taberei, care ar „prinde şi Ghencea”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult