Acasa Actualitate-InternaPolitica interna Tăriceanu revine în topul celor mai populari politicieni

Tăriceanu revine în topul celor mai populari politicieni

scris de Doru Dragomir
4 afisari

Încet dar sigur românii îşi dau seama că guvernarea Tăriceanu a fost cel mai bun lucru care li s-a întâmplat în ultimii douăzeci şi doi de ani. Aşa se face că în ultimul sondaj de opinie Călin Popescu Tăriceanu a revenit în topul celor mai populari politicieni români.

tariceanu

foto: infobraila.ro

Ultimul sondaj CCSB arată că la întrebarea „Câtă încredere aveţi în…”, candidatul susţinut de USL la primăria Capitalei, Sorin Oprescu deţine primul loc cu 42% (încrederea pozitivă). La egalitate pe locurile 2-3, cu 33% se află Crin Antonescu şi Victor Ponta. Se menţine pe locul 4, premierul Ungureanu (29%), dar şi aici trebuie avut în vedere că şeful de la Palatul Victoria nu se lansase încă în „aventurile” UMF Tg. Mureş, Cupru Min şi alocarea banilor pentru primăriile portocalii. Revine pe o poziţie fruntaşă – locul 5, fostul premier, Călin Popescu-Tăriceanu, cu 23%.

De la PDL, cel mai bine clasat este Vasile Blaga – 15%, iar Elena Udrea şi Emil Boc se bucură de 10, respectiv 9% încredere. Dan Diaconescu se află la cota 15%, pe acelaşi palier cu C.V. Tudor şi Gigi Becali.

Iată aşadar că premierul care a avut curajul să nu ţină seamă de sfaturile economice de la Palatul Cotroceni, ale lui Traian Băsescu, revine în topul celor mai de încredere politicieni. În acelaşi timp premierul care a guvernat ţara după sfaturile lui Băsescu, adică Emil Boc, a ajuns pe ultimul loc, cu 9%.

Articole de acelasi autor

3 comentarii

Ciu Huhu 19-04-2012 - 14:43

Pe ultimul loc e Basescu cu 5% incredere!

anon de serviciu 19-04-2012 - 14:54

CCSB este ce anume, mai exact? Că nici măcar site funcțional nu au.

DDX 20-04-2012 - 02:23

Tariceanu, un liberal 100% si un lider adevarat!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult